Імміграція до Манітоби
-
Я тільки но передивився контракти, всі контракти були погодинні , був лише один контракт на виробітку, але згідно статуту товариства ми працювали погодинно ( як на звичайному фултаймі). І дякую за інформацію, я думаю це можливо, пред'явити докази що я працював фултайм там, а вже якщо знадобляться якісь додаткові документи то вже на етапах буду робити запити на фірму. Я на днях з колегою розмовляв який там працює як керівник проектів, то він спитав який саме референс лист тобі потрібен ( типу вишли якийсь приклад) І якщо я правильно все зрозумів то в листі основна інформація, це період роботи і відпрацьовані часи, які в випадку запиту можна буде підтвердити якимись додатковими документами.
-
Доброго вечора. Питання, подавала по SWO себе і чоловіка (я головний аплікант). Заходжу підгружати документи - і в порталі MPNP свічусь тільки я як головний аплікант. Додати чоловіка - немає жодної кнопки. Що робити?
-
Вже вирішила питання. Дякую :)
-
Усе частіше бачу інформацію що не приймають довідки про несудимість з дії, запитують ту що з консульства. Хтось особисто з таким стикався?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, як вирішити проблему. Заповнюю форму на отримання Ворк перміт для мами. Заповнив пдф форму, отримав штрих-код в цій формі, але чомусь не загружається цей файл на сайт. Видає помилку. Можливо хтось знає як це виправити.