Імміграція до Манітоби
-
⚡️SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі в Канаді Тур SKOFKA за участю DOVI та KOZAK SIROMAHA охопить 6 міст Канади 🇨🇦🤝 Підтримайте Українську музику та культуру 🇺🇦 🎫 Квитки https: //bomond. com/events/s-k-o-f-k-a/skofka-dovi-kozak-siromaha-winnipeg
-
Добрий вечір! Підскажіть, як взяти справку про несудимість з Італії?
-
@Just_ERISS хоче кікнути Bella з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дуже дякую! Я вже мучусь 2-й день ) Спробую заново заповнити.
-
В нас схоже було, валідація пройшла і штрих коди з'явилися, але документ не грузився, як ми його тільки не зберігали. Потім заново скачали з сайту пусту форму, інформацію копіювали з тієї форми яка не додавалася і вставляли в нову форму (інформацію з кожної строки копіювали окремо), у кінці натиснули валідація і зберегли і новий документ відразу додався без проблем.
-
Але і заново скачайте форму з сайту.
-
Чи можна подаватися для продовження стаді перміту для дитини ? Так як ворк перміт дорослим
-
Доброго вечора ,підкажіть будь-ласка хочу продовжити дитині(15р) ворк перміт..Незнаю,як правильно подати?заміна ворк перміту для дорослих?Чи там де Vizitor вибрати WORK?
-
При скачуванні форми, з'являється інформація в самому пдф файлі, що JavaScript не працює, хоча він включений. Може через це проблеми. У Вас такого не було?!
-
Коли натискали завантажити, то воно в онлайн відкривало цю форму і там була помилка, але якщо зайти у завантаження і знайти завантажений файл і відкрити за допомогою програми, то відкривалася нормально.
-
Якось дивно, періодично зникає функція подачі на ворк перміт. Тільки в мене так? Чи може я щось не то роблю:)
-
Для індусів окремий stream, вам до Bharat бесіди.
-
люди я отримав LLA, тепер хочу подаватися на номінацію, але не знаю тепер за яким посиланням зайти туди, підскажіть?
-
Master
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, диплом спеціаліста - це що потрібно вказувати: Master’s degree чи three or more year post-secondary degree? Можливо і було це питання вище, але я трохи заплуталась з відповідями
-
Дякую
-
Так
-
І ще питання: якщо я працюю більше року на тій роботі, від якої подаюсь на номінацію, це можна враховувати як work експіріенс за останні 5 років?
-
А що таке LLA? I як ви його отримали? 🤔
22 Jan 2023, 05:40
133537/230188
about 2 hours ago