Імміграція до Манітоби
-
Ні, але інформацію про неї треба надати.
-
Підкажіть куди дзвонити, якщо знаєте. Дякую!
-
Ні! Такого листа не отримував. Отримав автовіжповідь, що заявка подана і вони зв'язуються якщо шо. Це все
-
На стаді перміт
-
Нажаль це все, що є. У дитини вув візітор рекорд. Ми подалися на стаді перміт, щоб потім отримати візу. Виходить що новий документ? Тоді сьогодні ще подам на візітор рекорд. На продовження. Може отримаю листа, поо який ви кажете
-
Дякую. Це я знаю, але нажаль того заповідного листа не отримав. Вже сивий від нервів...
-
Привіт. Підкажіть ще , будь ласка! Хочемо брати чоловікові референс з України, він працював на одній роботі 16 років, то зарплата має бути вказана за кожен рік з цих шістнадцяти? Чоловік не основний аплікант буде. Дякую
-
@western9 Добрий день Маю 2 питання: • Працюю в компанії, якій 3 роки, вона має лого, але отримую зп із іншої дочки, в якої лого немає, але вона відкрити вже 12 років. Офер зроблено від першої компанії. Питання, від якої компанії краще подаватись? Керівник дуже flexible може зробити як мені треба. • Чи можна знайти якийсь sentence який можна додати до Letter of Employment, що мій роботодавець каже, що мої скіли needed for province, щоб прискорити отримання. Дякую