Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Це я знаю, але нажаль того заповідного листа не отримав. Вже сивий від нервів...
-
Привіт. Підкажіть ще , будь ласка! Хочемо брати чоловікові референс з України, він працював на одній роботі 16 років, то зарплата має бути вказана за кожен рік з цих шістнадцяти? Чоловік не основний аплікант буде. Дякую
-
@western9 Добрий день Маю 2 питання: • Працюю в компанії, якій 3 роки, вона має лого, але отримую зп із іншої дочки, в якої лого немає, але вона відкрити вже 12 років. Офер зроблено від першої компанії. Питання, від якої компанії краще подаватись? Керівник дуже flexible може зробити як мені треба. • Чи можна знайти якийсь sentence який можна додати до Letter of Employment, що мій роботодавець каже, що мої скіли needed for province, щоб прискорити отримання. Дякую
-
Для всіх.
-
2) Звісно, він може так і написати, що ви людина, на якій все тримається в їхній фірмі, але, на жаль, це не прискорює отримання номінації.
-
Доброго дня чат. Є питання з приводу роботодавця, пропонують роботу з сезонним layoff на 6 тижнів раз на рік. Наскільки це проблемно для подачі через SWM/SWO?
-
Супер, дякую.
-
Для SWM не підходить. Для SWO підходить, після 6 відпрацьованих місяців.
-
Доброго дня. Може не по темі. У знайомих виникла проблема при получені Work Permit. Замість чоловічої статті написали жіноча. 😭 Вони англійської не знають тому не відразу помітили. Пішли робити Sin. Ну і там звісно сказали. Ніхто не стискався з подібною ситуацією??? Як довго це займе процес ?