Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Наближається час подачі на ПР. Підкажіть пліз settlement plan потрібен тільки для SWO, чи по усіх програмах провінційних?
-
Доброго дня чат. Є питання з приводу роботодавця, пропонують роботу з сезонним layoff на 6 тижнів раз на рік. Наскільки це проблемно для подачі через SWM/SWO?
-
Супер, дякую.
-
Для SWM не підходить. Для SWO підходить, після 6 відпрацьованих місяців.
-
Доброго дня. Може не по темі. У знайомих виникла проблема при получені Work Permit. Замість чоловічої статті написали жіноча. 😭 Вони англійської не знають тому не відразу помітили. Пішли робити Sin. Ну і там звісно сказали. Ніхто не стискався з подібною ситуацією??? Як довго це займе процес ?
-
Від тої, де ви отримуєте заробітну плату. Офіцерам пофіг ті всі лого :)
-
А як то має виглядати? В формі ессе, чи заповнюється форма по пунктах? Бачила в чаті її, але не зрозуміла, чи то на заявника, чи для родича/друга (якщо по swo)
-
Я ще в процесі формування самого letter of employment
-
Не думаю, що це на щось вплине. Якщо вже взяли аплікацію у роботу, то її опрацьовують швидко. Але може звичайно щось додати про те, що ваші скліс потрібні і є у in-demand
-
Чи можна знайти якийсь sentence який можна додати до Letter of Employment, що мій роботодавець каже, що мої скіли needed for province, щоб прискорити отримання.
-
А друге питання? Якщо можна 🙂
-
Дякую, я мала на увазі бланк компанії буде без лого
-
Сюди ж входило requirement for the company with over $200,000.00 revenue for last 3 years. Чи для swm то не відноситься ?
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи підходить довідка про несудимість з Дії?
-
Ну десь читала що потрібно щоб роботодавець публікував вакансію в мідіа, щоб доказати, що не зміг знайти робітника в Канаді. Чи то тільки для overseas
-
В смислі не опублікована? То ж немає такої вимоги
-
Дякую я зрозуміла 😄😄
-
Запитайте chatGPT про речення 😁
-
Дякую 🙂 А чи можуть бути проблеми, якщо ця вакансія не була опублікована ніде?
-
Там питання
22 Jan 2023, 05:40
133631/228941
12 minutes ago