Імміграція до Манітоби
-
вітаю з номінацією. чи ви бачили зміну статусу на сайті, чи було received і ви одразу отримали номінацію. дякую
-
Я отримав новий Work Permit. В Express Entry UCI вказувати зі старого Work Permit чи UCI з нового Work Permit?
-
Гайс, підскажіть плз, чи я вірно зрозумів. В іміграційний центр для завірення вірності перекладів треба нести вже роздруковані власні переклади разом із копіями документів, які перекладалися? Дякую
-
Дякую!
-
Вони звіряють і віддають Вам зразу.
-
Оригінали вони звіряють просто, чи треба їх залишати у них? Сенкс
-
Саме так :) І оригінали обов'язково
-
UCI має бути однакове. Можливо ви про номер перміту запитуєте?
-
В закріплених є багато прикладів
-
Нам повернули через 6міс. рівно
-
Добрий день. Хтось може підказати, коли повертають 500 $ з подачі номінації на провінцію? Чи це відмінили?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, яким має бути letter of reference від роботодавця з України для підтвердження досвіду роботи? Мабуть є приблизні зразки, буду вдячна!
-
Можу сказати що з тваринами в готель селять.
-
Дякую! Було ресівд 6 міс, в листопаді перейшло в ін процес, прислали запит роботодавцю, і зараз досі ін процес!!! Але номінація на пошту прийшла. Дозапитів не було
-
Після отримання номінації?
-
Так
-
знайшла тільки для Канади. Чи референси з України мають бути такі самі як і для Канади?
-
Дякую за відповідь!
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи запитують військовий квиток на федеральному етапі у військовозобов'язаних жінок?
-
@western9 А як правильно вказувати зарплату? Грос? Якщо в мене оплата щодва тижні
22 Jan 2023, 05:40
133689/231579
5 minutes ago