Імміграція до Манітоби
-
Тоді, здається не потрібно, якщо дорослі вакциновані. Десь в чаті бачив посилання на вимоги по ковіду, пошукайте через пошук.
-
Там вимога здається з 12 років. А ви вакциновані?
-
Просто в мене ця форма в збережених☺️
-
Ця форма вже давно є у лінках чату.
-
Адміни, будь ласка , закріпіть форму
-
Так отож) сумнівні усі якісь Я вільно розмовляю, та хотілося б знати наскільки тягнуть мої знання😅
-
Так, є готель на 2 тижні, з трансфером допоможуть
-
Більш точно скаже тільки тест, типу IELTS чи CELPIP(здається тільки в Канаді). А якщо приблизно, то в інтернеті є купа безкоштовних тестів, але їх точність під великим питанням.
-
Друзі всім вітання. Хто підкаже, чи є зараз таке, якщо прилітаєш до Манітоби, чи є хтось, хто зустріне, допоможе, якщо немає к кому летіти? Чи є зараз на два тижні безкоштовні готелі? Та і в загалі, якщо у гас нікого в манітобі немає, чи можно розраховувати на якусь допомогу на перші дні?
-
Дякую Вам!
-
А як дізнатися який в мене рівень англійської? А1-С2? чи є якісь тести?
-
Дивіться вище☝️
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
Добрий день всім. Підкажіть будьласка, якщи треба скористатись безкоштовним готелем на 2 тижні, як це все організувати? Чи треба попередній запис, до кого в аеропорті треба звернутись? Дякую заздалегідь.
-
Так, біометрію роблять в Україні тільки у Львові, вклейка візи у паспорт тільки закордон
-
Добрий день. Друзі, де-який час не займалась питанням імміграції, зараз знов актуально. Підкажіть, в Україні (в Києві чи у Львові) вже роблять біометрику та ставлять візи? Дякую.
-
В нас така сама ситуація, ось я писала вчора: Вітання! Можливо, комусь згодиться інформація. Ми прилетіли по фоіл-лесс візі, нещодавно подалися вже з Канади на counterfoil. Подавалися з дорослою дитиною, якій 18 років, як сім‘я , тобто через один профіль обидві заявки, донька йшла як член сім’і основного апліканта. Але чомусь на доньку були зовсім інші анкети для заповнення і, в результаті, мені прийшов паспорт ріквест на вклейку візи, а ій прислали visitor record з подовженим періодом перебування в Канаді. Це не є віза, цей документ не дозволяє перетнути кордон, а лише перебувати на територіі Канади як візитор. Тобто фактично цей документ виглядає як ворк перміт, але без права роботи, а лише на перебування. Ми перелякалися, що в результаті цього помінявся статус з ворк перміту на візитора, іздили в міграційну службу, вони сказали, що нічого не анулювалося, але тепер є два документи в неі паралельно. Тепер донька подалася окремо, створивши свій еккаунт, на багаторазову візу і теж отримала запит на паспорт. До чого я веду - абсолютно не інтуїтивна і не логічна анкета для заповнення на візу, якщо ви хочете подаватися сім‘єю. Як в такому разі відкрити неповнолітній дитині візу, яка сама за себе не може створити еккаунт, - не маю жодного поняття. Перепрошую за багато слів, але , може, комусь нерви збереже. Бо ми реально не зрозуміли, чому саме так це все виглядає.
-
127-128
-
Так, моїй 9 річній дитині вже другий паз скасували аплікацію. А 11 річному синові вислали temporary resident permit. Спробую ще раз подати на візу через IRCC portal. Як прийде запит на паспорти, тоді відправлю
-
Якщо Ви загубите свій «закордонний» паспорт, то «внутрішній» (у формі книжечки чи ID-карти) пришвидшить оформлення нового.
22 Jan 2023, 05:40
13374/229593
27 minutes ago