Імміграція до Манітоби
-
Хотів би я бути таким впевненим :)
-
В цьому місяці буде 👌
-
Я так собі просто кожного місяця кажу 😅
-
Та in progress ж не 10-й місяць? А нещодавно?
-
10-й місяць in progress.
-
Англійська
-
Ну я буду так пробувати. Бо поки загран зроблять вже буде не то шо 31 ше вже буде літо пхахахаха
-
Я думаю можна траянути на опен ворк пермішн податися. Оскільки ви вже в канаді і якщо маєте роботу то можливо апрувнуть. Мені таке на аделаїд стріт казали. Типу якщо ти маєш роботу і в тебе все ок ніяких порушень то мали б апрувнути. Тому що ви вже тут і з роботою, а не за бордером без експірвенса життя всканаді.
-
Ніякими способами я не можу набрати більше чим 700 балів по СВМ та думаю що робити, машини часу для ворк єкспіренсу не маю та грошей щоб отримати тут освіту теж, думаю що робити
-
Є тут люди в котрих залишилось 15 місяців в ворк перміті та вам поновили його до 3х років ?
-
Я вже перестав.
-
Я думаю на опен можна подаватися. Дитро каже що це не так працює. Ну треба гугланути. Але я думаю є якісь такі варіки по звичайній процедурі податися на продовження.
-
Я вже з заграном зїв всі нервові клітини свої. Раджу не паритися. Якшо виженуть то виженуть. Я просто варений вже. Як буде так будет. Поїду в ірландію чи ше кудась. Шо поробиш. Нерви того не коштують.
-
Добрий день Dmytro . Вибачте, може вже питали, бо не знайшла в пошуку. Хочу податись на новий ворк перміт, але рекомендують подаватись з чоловіком окремо, я це зрозуміла, але не зрозуміло як з дітьми ? Дітям 10; 11; 17 років, їм взагалі не подавати на нові, чи прикріпити їх до тата, чи мами заявки? Попередні перміти до листопада 2025 року, на номінацію ще не подавались, ще вчимо мову. Особливо цікавить як бути зі старшим? Він вчиться в 12 класі, має ворк перміт, ще трохи працює, як бути з ним? Дякую хто може щось порадити.
-
Опен ворк пермішн
-
Ну на сайті рісс наче писало так
-
Це хто вам таке розказав? Це трохи не так працює, взагалі-то
-
Там без лмаі є опен ворк пермішин. Це може люба людина ол ераунд зе ворлд податися. Просто у нас єсперевага що ми вже тут. І вже є робота тому мали б одобрити.
-
Так, процесом LMIA мало який роботодавець буде заморочуватись.
-
Лмаі це тужняк я питався в свого емплоєра вона аж стрєманулась. Каже шо це прям ти має бути унікум типу шо вона всканаді такого не можуть найти на це місце. Там напряг короче. Це не варік.
22 Jan 2023, 05:40
133949/238482
15 minutes ago