Імміграція до Манітоби
-
Англійська і так висока я не маю ніякої освіти та рік ворк єкспіріенс
-
Тобто якщо ворк перміт закінчиться я можу зробити новий від роботи без ЛМИА?
-
а 60 балів для SWO special measures набираєте?
-
якщо попросити прихисток як в США? І жити від суда до суда , так працює в Канаді?)
-
Ну я вмію іграти на фортепіано. Вмію готувати. Емм. А які ще вимоги їм треба для опен пермішина. Пхахахахаха я не знаю. Мати третє око?
-
Я розумію я вже планую що заклеймлю англійську , вік , і рік досвіду і набираю +-700 і більше додати нічого
-
А якщо немає і таких варіків. То я збираю манатки і шо тут ловити тоді) значить я занадто лоу лвлтний для канади.
-
Всі 100? .. ви могли б зачекати рік і поклеймити тут рік експііріенсу
-
Мені цікаво якщо я в торонто був на контракті маю два чека які обналічив. Це вже клеймо? - 100 балів бо був у іншій провінції?
-
Влітку мусить бути менше бал, чекайте
-
В теорії так
-
Так
-
Я працював але не офіційно. Ну типу. Не емплоєр емплої. А просто контракт. Типу я сам податки плачу з чеків.
-
Ви мали там працювати або навчатись, тоді б забрали бали
-
Доброго дня всім , під скажіть будь ласка може хто знає чи робив вже, де мені треба реєструватися для дитячих виплат? ми вже півтора року тут
-
А, не дочитала Ну тоді так
-
Дякую
-
це чат по іміграції, спробуйте тут: t.me/ManitobaLife
-
Щось ви все сплутали в одне… Віза вам не потрібна, щоб податись на ворк перміт Тим паче, що КУАЕТ закрили майже рік тому вже) Ви можете податись на новий відкритий дозвіл на роботу до 31 березня. Після цієї дати все за загальними процедурами, через LMIA і лише закритий перміт під вашого конкретного роботодавця
-
А ще питання. Якщо я зроблю новий загран. Візу спочатку треба вклеїти щоб на куает податися? Просто можливо я ше встигну. Але там певно в притик буде. Чи я можу і без візи подавати на пермішин по куаету?
22 Jan 2023, 05:40
133969/232035
5 minutes ago