Імміграція до Манітоби
-
Переклад фрагменту закону про вищу освіту - про те, що диплом спеціаліста прирівнюється до магістра. Переклад засвідчений афідевітом і печаткою агенції @FidemMoris_Translations, його можна просто брати і докладати до диплому спеціаліста, якщо клеймите магістра.
-
Доброго дня усім! Може хтось буде летіти до Вінніпегу з Варшави? ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!! Потрібно терміново передати ліки 🙏🏻
-
Вони мені тільки що також направили цей переклад - дуже рекомендую цих перекладачів ✔️
-
Тут немає спеціального поля для внесення коригувань за статусом роботи
-
Добридень! Підкажіть будь ласка, як правильно повідомити Government of Manitoba про зміну посади? Я відпрацював понад півроку на CNC верстаті, а потім перейшов працювати в маркетинг у цій же компанії. На момент подання аплікації – я був CNC машиністом, а тепер став маркетологом. Як про зміну посади повідомити? Які документи з роботи потрібно надати? Спасибі велике за допомогу!
-
Т.є я можу звільнитись, і поки шукаю іншу роботу я можу вже податись зсилаючись на відпрацьований час на попередній роботі? Я вірно зрозумів?
-
Обидва варіанти підходять, якщо для SWO у вас є гроші, мова і достатньо балів. NOC не має значення
-
Доброго дня, склалась ситуація, що відпрацювавши 7 місяців на фул таймі доводиться звільнятись не маючи інших пропозицій. Чи можу я подаватись на SWO? Чи шукати роботу і знову відпрацювати мінімум 6 місяців і подаватись? NOC повинен співпадати чи можна інший?
-
дякую!
-
По SWO так, якщо по SWM - потрібно 6 місяців заново і ongoing employment
-
дякую!