Імміграція до Манітоби
-
Добридень! Підкажіть будь ласка, як правильно повідомити Government of Manitoba про зміну посади? Я відпрацював понад півроку на CNC верстаті, а потім перейшов працювати в маркетинг у цій же компанії. На момент подання аплікації – я був CNC машиністом, а тепер став маркетологом. Як про зміну посади повідомити? Які документи з роботи потрібно надати? Спасибі велике за допомогу!
-
Т.є я можу звільнитись, і поки шукаю іншу роботу я можу вже податись зсилаючись на відпрацьований час на попередній роботі? Я вірно зрозумів?
-
Обидва варіанти підходять, якщо для SWO у вас є гроші, мова і достатньо балів. NOC не має значення
-
Доброго дня, склалась ситуація, що відпрацювавши 7 місяців на фул таймі доводиться звільнятись не маючи інших пропозицій. Чи можу я подаватись на SWO? Чи шукати роботу і знову відпрацювати мінімум 6 місяців і подаватись? NOC повинен співпадати чи можна інший?
-
дякую!
-
По SWO так, якщо по SWM - потрібно 6 місяців заново і ongoing employment
-
дякую!
-
У вас до цього були біометричні українські документи. В мене внутрішній паспорт картка, то консул копію додав до справи, він відразу сказав, що якщо внутрішній паспорт книжечка, то не треба давати, а якщо вже картка, то це добре, перевірка була кілька рабочіх днів. Бо відбитки зівпали, номер в єдиному реєстрі вже мені було присвоєно. Потім у січні я сплатила DHL доставку, вже виготовленого паспорту , але паспорт ще так і не передано до пошти. Я сподівпюся що мій паспорт потрапив загальної доставки і вже у Канаді. В чоловіка була перевірка близько місяця.
-
Ось, тільки сьогодні оновилась в мене інформація
-
Бачите, у повідомленні вище людині за місяць зробили паспорт. Мій чоловік замовляв в жовтні, то робили два місяці. І моя Вам порада - одразу замовляйте платну доставку, не чекайте дипломатичну пошту.
-
Добрий день, хотіла запитати чи комусь ще приходив лист "HC-CDA Reasons why " зі статусом approved по новій імміграційній програмі для українців з родичами в Канаді? Просто цікаво,що саме це означає: що всі документи їх влаштовують і нічого більше не потрібно чи просто підтвердження подачи заявки. Дякую всім за відповіді!
-
Дякую