Імміграція до Манітоби
-
Фул тайм
-
Що де саме? Який у вас тип працевлаштування?
-
Дякую
-
Так більшість вказували якщо ви впевнені, що ваша спеціальність мала акредитацію IV рівня.
-
t.me/uccmb/76607
-
Я скан зробила договору де вказана сума і подробиці.
-
Дякую за відповідь. Ще питання може знаєте. По освіті вказувати Master degree на бали хоча освіта спеціаліст?
-
Дякую
-
Наразі ворк перміт роблять бо це частина CUAET, що припиняє існування 1 квітня
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Доброго вечора, таке питання. Заповнила аплікацію на продовження ворк перміту , засабмітили , і вже потім помітили що зробили помилку в адресі. Будь ласка , Підскажіть що можна зробити??? Може в акаунті є форма звернення чи ще щось???
-
Дякую
-
А навіщо взагалі це клеймити?
-
Скажіть, будь ласка. Вношу дату останнього в'їзду в Канаду. Якщо на Новий рік в Америку їздили, то саме цей в' їзд писати?
-
Доброго вечора всім , хто знає щось про це ? Пару днів назад подав на продовження ворк перміт ,всі документи загрузив все було ок,зараз мені написали що потрібно загрузити додаткову інфу про uci та тревел подорожі я скачав форму заповнив, а загрузити немає куди , хто знає що тут робити ? Дякую
-
Бо якщо воно є, то навіщо це приховувати? Там є розділ про мої борги. Я маю борг - кредит на авто. Я хочу це показати)
-
Ну якщо про борги, то зрозумів
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Друзі підкажіть, зараз зустрічаю знайому в аеропорту. Зараз залишились в якихось готелях місця де роблять доки ? Чи зараз потрібно йти в service canada і в готелях вже нічого не роблять ?
-
Документи і далі роблять в Best Western, але треба робити апоінтмент
22 Jan 2023, 05:40
134146/229773
3 minutes ago