Імміграція до Манітоби
-
Я не експерт але можуть дати на менший термін, наяе булиитакі кейси
-
А як ви замовляли? Ви їздили до Європи чи можна он-лайн?
-
Вітаю всіх! Таке питання, чи є ті,кому подовжили ворк перміт ще , якщо він діє до середини 2026 року? Вот думаю чи варто подаватися? Дякую!
-
Прикольно
-
У порталі вгорі (переважно) появляється повідомлення про необхідні документи. Те, що ви відправляли паспорт, це зрозуміло. Щось офіцеру не сподобалося у вашому паспорті, може сканкопія погана.
-
20,000+ заявок на провінційну програму. Ліміт був 9500. Очікувати будуть понад рік точно.
-
Ну не візи а пермішина. Сильно. Я чекнув в сша обстановочку. Там ще жоще. Пхахахаха там ваще анріал майже остатися.
-
Получається щоб подавати на реню термін закінчення візи має бути хоча би за пів року чи рік
-
Так, бачив такі кейси у кількох ФБ групах. Новий перміт дали з терміном на 3 місяці меншим, ніж був оригінальний 🤯
-
Друзі, а розжуйте мені будь ласка, спочатку ЕОІ треба чекати (скільки)?, а потім ще номінацію близько року ?
-
Є думки, що могло призвести до таких рішень?
-
Я чекав 6 місяців щоб податися,потім 1 рік розгляд на номінацію і велком на федеральний рівень.А скільки федарали розглядають не знаю.🤷♂️
-
Тобто наразі найвірніший варіант, це якумога швидше заробити 10К на SWO спецвибірку?
-
По SWO треба звільнитися з роботи. По SWM зараз не пройти, бо там беклог 20К заявок.
-
Поки що допрацювую 6 місяців і буду подаватися, але гроші є та контракт без дати закінчення є
-
А ви по якому стріму йдете?
-
Тобто, подача на ЕОІ має на увазі подачу на номінацію ?
-
Ну а саме ЕОІ скільки чекати? Чи як я розумію, це частина номінації
-
А скільки чекати в середньому це запрошення ?
-
Заявок так багато, що запрошення на номінацію не дають зараз. Це невідомо коли кінчиться.
22 Jan 2023, 05:40
134231/229167
less than a minute ago