Імміграція до Манітоби
-
Тому я 100500 раз кажу, що для українців є спецвибірка.
-
Можно у вас запитати пораду? А куди краще подаватися, на SWO, чи на SWM?
-
Ну зараз поки ні, але провінція не оголосила про зупинку.
-
Вибірки на SWM не проходять зараз же.
-
Система автоматично вас відбере як тільки ваші бали будуть виші мінімальних за вибріку та критерії будуть співпадати. У когось 2 тижні, кілька місяців , а хтось ніколи не отримає Letter of Advice to Apply (LAA)
-
Тест з мови є?
-
Як саме це працює? Можна піти по стріму SWM, набираючи також і 60+ балів у SWO, і тобі дадуть запрошення на номінацію по SWM по спецвибірці?
-
Дякую, а тут же є табличка для вирахування?
-
Добридень усім. Маю сина 15 років . Через рік він вже матиме право підпрацьовувати. Питання: мені треба подавати дві окремі заявки зараз?- на подовження візитор рекорд і ще одну на ворк перміт ? І чи дадуть ворк якщо саме зараз йому 15.
-
Так, на 6-7
-
Пане Wes,ще таке питання,якщо чоловік продовжить собі ворк перміт через роботодавця у майбутньому,то я і дочка теж мають право подовжите через нього чи ні? Ну через те що в нього буде закритий перміт...просто мій роботодавець таке не робить.Дякую!
-
Подавайте на work permit - нащо візитор? Немає ніякого продовження - ви подаєте на нові документи.
-
Не хвилюйтесь, ми змінили в тому році, в вересні пішов в нову школу, не було ніяких проблем з цим.
-
працювати він зможе лише з СіН, а його дають лише з Ворк перм.
-
А, ага , зрозуміла, дякую
-
Він в школі має право навчатись на підставі вашого ВП.
-
Тобто школі всеодно чи воркер чи візитор , лиш аби були діючі документи?
-
Не буде проблем зі школою?
-
Доброго дня усім! Може хтось буде летіти до Вінніпегу з Варшави? ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!! Потрібно терміново передати ліки 🙏🏻
-
Чи треба щоб кожен зі свого кабінету робив тільки на себе?
22 Jan 2023, 05:40
134267/233906
about an hour ago