Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, таке запитання, чи подтрібно в Employment Verification Letter включати обов'язки працівника чи лише должність, часи роботи в тиждень та заробітня плата?
-
Та ні, я вважаю що це «вибір» в тебе є кошти, будьласка діти на одну програму, немає - іди на іншу. Це ж економічна міграція, держава зацікавлена в людях з грошима.
-
є тут хтось хто подавався на продовження ворк перміту і йому відмовили зі словом "approved"?
-
Хто зі східних областей, то дуже добре чує різницю між «місцевою російською» та російською, якою розмовляють руссіші…Мені так здається… Бо українці, навіть які розмовляють російською від народження, все рівно не мають такої вимови
-
Ну я так зрозумів, що ви подалися, але вам швидше за все не продовжили.
-
щоб продовжити на 3 роки, чи так не працює?
-
Щоб що?
-
Можливо розгляньте RNIP
-
але я можу подати ще раз, вірно?
-
Ну так тоді ж на сході то не російська, а діалект місцевий)))
-
Швидше за все ні
-
Потрібно включити обов'язки.
-
Є, але там дорожчий розгляд. From: $2,140 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html
-
Ті, хто хоче все на шару і «порішати» завжди будуть звинувачувати шо хтось інший «рівніший» навіть коли система прозора, чітка і конкретна. Є правила і вони не можуть їх обійти як це для них звично було і того не вони погані - це кук винний, мпнп несправедливе і так далі.
-
Українську вимову не вибити нічим 🥰
-
є якісь програми іміграції для селф емплойд окрім як бути спортсменом/музикантом?
-
Тільки таким чином сприймаю світ 😂
-
пане Василь, у вас склянка на половину повна😄
-
Я вже писав що у ФБ людина виставила скрін з датами діючого і погодженого нового перміту. То новий на 3 місяці швидше завершується, ніж старий був. Правда, я не зберіг пост. То було кілька днів тому.
-
100% різниця є Я теж її чую і на вулиці відрізнити українця російськомовного і руського- без проблем
22 Jan 2023, 05:40
134385/235278
about a minute ago