Імміграція до Манітоби
-
Так, погоджуюсь, що всі не зможуть (чи не встигнуть) отримати. Але зараз виходить так, що через СВО пройшло багато людей, які мали лише попередній канадський досвід роботи, але при цьому не має ні вищої освіти (або мінімальний рівень), ні попереднього досвіду роботи (в Україні, чи ін. окрім Канади), ні збережень, і, що найважливіше - вони без мови (основний момент, який допоможе інтегруватись в суспільство). А ті, хто може розвиватись, знаючи мову (хоча б на band 6), працюють і сплачують податки, і тд. чекають і будуть «шлях до ПР» проходити більш тернистими стежками. Напевне, зараз дуже важко приймати рішення, адже купа людей із CUAET уже в Канаді, і щось із ними усіма потрібно робити. І, звісно, щоб такого не було, потрібно було, ще «на березі» продумати алгоритм відбору для отримання Номінації для українців. Хоча з іншої сторони - проблема того, хто тоне - то проблема того, хто тоне. І кожен сам має за свою долю нести відповідальність. Головне - не панікувати. Все в будь-якому випадку вирішиться.
-
Вітаю! У нас сьогодні 8 березнева дата рівно 3 місяця🤣🤣🤣
-
З 20 листопада чекаємо і жодних змін з моменту подачі. Дорослі 2-є зняття обмежень з воркперміту, 2-є дітей подовження строку візитор рекорд , 1-а дитина відновлення статусу візитор рекорд (старий візитор закінчився, але 90-то днів ще після цього не пройшли). По відновленню статусу декілька разів зверталися через веб форму, просили щоб без черги її розглянули бо хелз карти немає тепер в неї і що на ПР податися без цього документу не можемо, але відповіді окрім того, що ми передали інформацію у відповідний офіс більше ніякої і її справу ще не розглядали, в інших дітей і в мене є дійсний статус до грудня, тобто їх аплікації на подовження можно і 6-ть місяців розглядати, але в дітей є нові паспорти і ми подали вже на подовження строку з новими паспортами, а мій новий паспорт все ніяк з України не приїде.
-
Люди, які приїхали по CUAET, зробили це на свій власний розсуд не маючи ніяких обіцянок від Канади. Вони мають право тут пожити якійсь час, та мають можливість конкурувати за PR. Як не вийде - поїдуть додому. Це ж не кінець світу.
-
Трошки більше 5 місяців. Навпаки це виключення що так швидко Вибачте , не то прочитав 😔 Я влітку чекав 6 місяців