Імміграція до Манітоби
-
Обов'язково
-
Офіцери в Канаді не розуміють української. Всі документи які не англійською або французькою мовою, повинні бути перекладені.
-
Доброго дня. Маю досвід роботи 4 роки на 0.5 ставки офіційно в Україні. Підскажіть, будь ласка, чи можу я порахувати бали як за 2 роки фул тайму? Можливо у когось була така ситуація. Дякую.
-
Форму
-
Це ви вказали що у вас є фемілі мембер зі статусом. Мабуть його ворк перміт
-
Подивіться відео Дмитра. Тут він пояснює, що робити в такому випадку та навіть дає той бланк, який ви можете прикріпити замість екзамену, результати якого ще не маєте. З 19 хвилини youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=010aqqmmhHWja-nG
-
А що то за документ, який family member proof?
-
Вітаю! підкажіть, будь ласка, для зняття обмежень з ворк перміт потрібно дочекатися листа з клиники про здачу медікал екзем? бо пройшло вже 3 тижня, а досі немає листа...
-
А можете будь ласка, де цю інформацію можна знайти, бо у SWM це чітко прописано в умовах програми, а у SWO нічого не пишеться з цього приводу. Тільки вказується, що зв'язок з Манітобою через минулу роботу
-
Там чітко пише, що має бути робота на роботодавця, зареєстрованого у Манітобі
-
Знайшла цю умову тільки для Skilled Workers Manotoba, а для SWO не можу знайти
-
Заявки розглядаються всі разом, незалежно від стріму. А от з термінами трагедія. З повідомлень в чаті, зараз починають отримувати номінації тільки ті хто подались липень-серпень. Я подався в лютому цього року. З такими темпами, я раніше вересня на номінацію навіть не надіюсь 🙈
-
Вже 8ме березня цікаво коли гавермент шось дасть в плані інфи по тим людям які можуть вернутичя в україну кормити щурів під бахмутом
-
Є і такі випадки. Поки що ніхто не розгадав їх причину
-
рандом, я подався в вересні минулого року, отримав в грудні
-
Чи впливає на швидкість імміграції прибуток отриманий за рік?
-
Це означає , що я мушу здавати знов біометрію?
-
Я подалась на продовження WP в лютому, і сьогодні отримала такий лист:
-
Чи мається на увазі , що я повинна здати вже після 2032 року? Щось заплуталась.
-
Вони її зарахували
22 Jan 2023, 05:40
134509/234487
45 minutes ago