Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, але хіба це хтось обіцяв? Канада надала притулок і можливість працювати.. все інше - бенефіти яких могло і не бути взагалі..
-
Право щось казати мають громадяни Канади
-
Тут писали в Манітобі 20000 очікующих на pr, у багатьох балл напевно низький непрохідний. Яка стратегія у цих людей, бо через 3 роки напевно доведеться залишити Канаду
-
BS. Всі temporary workers сплачують податки, а їх близько 700К.
-
Ну так українець працює наприклад за 16 cad в годину , сплачує податки, але має низький бал і через 3 роки Канада каже до прбачення, бо open work permit не буде подовжений.
-
Якщо ти сплачуєшь податки, а не сидиш на шії у держави - маєшь право казати свою думку про різні речі. Інша річ чи це комусь буде цікаво. Ну й платники податків мають право отримавати те саме, що й всі інщі платники податків отримують. Я не кажу за ПР на халяву, це безглуздо. Я про базові речі кажу, щоб хочаб рот не затикали, якщо щось не подобається
-
Стратегія з 4-х пунктів
-
Робота в Польщі чекає
-
Високий бал, але лише українці мають спецвибірку. Тож нема чого жалітися, ми й так в пріоритеті!
-
Я не про легкий ПР кажу, усі іммігранти у рівних (майже) умовах перед іміграцією. І цей бал зараз високий для іммігрантів зі всіх країн
-
Знаю українців, які мають низькі бали для імміграції, але працюють по 26-27 доларів на годину. Але це все одне ніяк не покращує їхні шанси пройти вибірку, особливо зараз.
-
Люди, при що ми взагалі? Так, звісно не всі пройдуть і залишаться. Так само як і у ЕС. Але це ж було спочатку зрозуміло. Є система балів. Не обирають? Треба шукати як їх підвищіти. Суперечки по типу а що там у пакістанців не мають ніякого сенсу.
-
Більшість temporary workers мають закриті перміти, низькі зарплати і т.р. їхні перміти на 2 роки максимум. Вони фактично залежать від роботодавця . Українці мають open work permit, $3000, додаткові пільги та допомоги. Податки у Канаді постать всі.
-
100%
-
Підсумок. Він же - база, Канада дала шанс більшості українців, який бувай раз у житті.
-
Доброго дня! Десь бачила в чаті, але не можу знайти відео про підготовку документів для подачі на номінацію (як називати файли документів і т.д.). Будь ласка, хтось може продублювати ? Дякую!
-
Давайте закінчувати цей розбрат. Зрозуміло що завжди знайдеться відсоток людей який буде незадоволеним усім. Але перед переїздом в Канаду всі чудово розуміли всі реалії. Нажаль у більшості Українців чомусь ніяк не вивітриця совок з голови. Що їм хтось завжди винен. Моя думка програми міграції в Канаді найкращя з усіх які я зустрічав. Як шо хтось не згоден то може спробувати Польшу чи Німеччину може там вийде отримати громадянство за 5 років(сарказм)
-
Друзі, а підкажіть, якщо в мене оті кошти які мають бути для ПР будуть знаходитись на TFSA рахунку, це так можна? Чи краще хай собі на Savings лежать?
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка , при відправлені податкової через Welthsimple , пише треба вибрати тарифний план і оплатити . Це платно , все ж таки ?25 CAd ?
-
Відповідь шикарна ....такі толерантно- освідчені люди дійсно потрібні Канаді .
22 Jan 2023, 05:40
134643/229576
about 2 hours ago