Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
В останніх числах місяця зазвичай проводиться.
-
Всім всім, скажіть будь ласка в середньому скільки ви чекали чи чекаєте на лист LAA?
-
Будь ласка, дуже важливе питання! Подаюся на федеральный. 16 років тому я рік працювала в Міністерстві внутрішніх справ. Я не була атестована, ніяких присяг, просто держслужба, займалися тендерамм, але це було МВС. Треба це вказувати в розділі Government positions чи ні?
-
@yuanshikai668, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Боюся, щоб не сказали, що щось приховую.. Бо ранг держслужбовців у мене був
-
Але це не там, де 10 років роботи, а питають взагалі коли небудь...
-
Ви свою історію роботи повинні подати за 10 років Вочевидь, що було до цього офіцерів не дуже цікавить. Ваша совість точно буде чистою) бо цей досвід далеко за рамками часових проміжків, про які запитують в анкеті
-
Надіюся хтось зможе відповідати на питання, буду вдячна. Чи можна до здати мову і докласти до заявки OEI? Тобто в кабінеті відредагувати і відправити з мовою. Бо чекаємо вже дуже довго 4 місяць , нічого не розумію, може проблема і тому що мову не здали
-
Скажіть будь ласка SWO, оті що по 60 балів, як часто вибірка відбувається?
-
Прикладів не знаю, на жаль, але неодноразово зустрічав поради підняти бал за рахунок мови
-
Ви не знаєте хтось так робив? І все добре пройшло?
-
У кінці кожного місяця
-
Навіть рекомендували робити саме так
-
Дякую за пораду буду пробувати
-
Ще не відібрали точно думаю, бо ніякого листа нема.
-
Там можна редагувати, поки вас не відібрали.
-
В Європі
-
Так, тоді обов'язково вказувати.
22 Jan 2023, 05:40
134777/234085
22 minutes ago