Імміграція до Манітоби
-
Хто порадить вчителя для підготовки до CELPIP? Цікавить виключно установчий урок так як англ володію
-
Ну виглядає серйозно, але реально будьте впевнені, що людина не поїде геть за 1-2 роки. Потім в принципі ОК. Там вроді вже не дадуть бан.
-
Зрозумів. Дякую за відповідь)
-
Ні, ви просто у розділі friends не ставите галочку, що той друг буде endorse settlement plan.
-
Але у моїх друзів я не головний варіант. В першу чергу в них є канадець якого вони знають ще до війни. Разом вони займалися волонтерською роботою організовували табори (кемпінги) для дітей і т.д.
-
Головне бути впевненим у них на 100%. Я забув роки вже купу історію бачив. Люди, яким дають підтримку, отримують ПР і за два дні вже в іншій провінції 😒 І з друзями, які дали підтримку відразу перестають спілкуватись.
-
Тобто якщо я вкажу друга канадійця, але не буду писати settlement plan і тд, то йому там будуть наприклад звонити потім чи шось тому подібне?
-
Технікум 3р і 10місяців університет 4р 6місяців. Виправив трохи свій EOI. 5 балів +. Трохи але може будуть вирішальні. Дякую
-
Пройдіть безкоштовний пробний тест у них на сайті, подивіться їх офіційний ютуб. Цього досить якщо володієте мовою.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка,де можна придбати у районі готелів, які у районі аеропорту адаптер з евро розетки за канадську?
-
youtube.com/playlist?list=PL2-SI2qqn8uQWJjJKfPshxxIFrgQi5ECU&si=Kv2luLIXQHI-mMi4 Точніше оцей плейлист. Обирайте ту частину яку вам треба підтягнути за балами.
-
Дяк
-
youtube.com/@MadEnglishTV?si=uSNGJClIC17IWqmn Я здав передився відео з цього каналу. Дуже толково.
-
Дякую
-
Vision electronic, рік тому там брав
-
Добрий вечір. Я створив акаунт і подав заявку на номінацію, але не можу знайти як подивитись кількість моїх балів. Підкажіть будь ласка, кількість балів має відображатись в аккаунті?
-
Ви маєте на увазі подачу Expression of Interest. Підіть на останню закладку і там буде Preview: там буде кількість ваших балів
-
У цьому чаті відповідають святі люди з тоннами терпіння і безкінечним спокоєм. Дай боже їм здоровля!
-
Дякую:)
-
Комусь давали open work permit з трохи протермінованою медкомісією?
22 Jan 2023, 05:40
134858/234480
26 minutes ago