Імміграція до Манітоби
-
EOI не може вважатись "беглогом", адже немає гарантії що ті EOI будуть вибрані системою. Беглог - це тільки те, що є на розгляді. ЕОІ можуть бути і десятки тисяч, але це не означає, що їх усі виберуть. За Express Entry кількість ЕОІ сягає сотень тисяч. Однак, певно, 80% тих заявників ніколи не зможуть бути вибраними.
-
Щодо шкільного атестату, якщо його немає і немає можливості його дістати, але якщо є вища освіта з дипломами і додатками, то можна додати лист пояснення, чому атестат відсутній і що отримання вищої освіти неможливе без отримання шкільної. Також в додатку до диплома наступному після школи (наприклад бакалавра) часто є ремарка з формуванням типу, що зарахований до університету на підставі повної середньої освіти, атестат номер такий-то. Якщо є цей номер, то можна взяти витяг з цього реєстру info.edbo.gov.ua про цей атестат.
-
Дмитро, я прошу за занепокоєння.Я зараз перебуваю на кризовій формі і я знову в замішанні.Тут є графа " ви хочете додати документ до існуючого?".Якщо я вибираю "ні", тоді у мене немає можливості вставити скріншот з active policy for Ukrainians,якщо я вибираю "так", то тоді пропадає поле, що б текстово описати ситуацію.І ще я переживаю, що якщо виберу "так", чи не відкине це мене в кінець черги в моїй вже поданій заявці на зняття обмежень, яку я подав 20 січня? Дякую
-
Доброго дня всім! Ніяк не можу знайти інформацію ні в чаті, ні на сайті. Заповнюю аплікацію на номінацію: 1. Як коректніше підписувати документи? Наприклад, Bank Statement March Viktoriia, якщо завантажую док про статки і тд? 2. Канадська віза в біометричному паспорті, є ще старий загран паспорт з європейськими візами, старий теж треба сканувати і завантажувати?
-
Дякую!
-
По найменуванню, для федерального єтапу є такі вимоги, то краще і для номінації так назвати, і офіцеру зрозуміло, і вам потім не треба буде переробляти: "Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1."
-
Усім доброго здоровя ! Хто підкаже 31гобурезня кінцевий термін продовження воркперміта чи це стосуватися і зняття обмеження?
-
Дякую. Буду писати тоді листа. Бо ссилкає тільки на атестат за 9 класів, а в бакалаврі - на диплом коледжу. Тобто взагалі ніде не фігурує атестат про повну середню освіту. Дивно
-
Того коледжу уже не існує зараз