Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Так, я вже с пр. Ви вказуєте citizenship- Україна, residence- Canada і вказуєте дату коли вʼїхали, тому в подорожі то не треба писати.
-
В мене теж не було атестату про закінчення школи. Писав лист пояснення. Все ок.
-
А як ви писали, коли подавали на номінацію? Маю на увазі школу. Вибирати 10 years secondary. І писати атестат 9 класу? Чи диплом коледжу?
-
Так, 10 років. І додавати той атестат і додаток про повну середню освіту, якого у вас немає. Замість нього пояснення.
-
Щось таке: я такий-то, на жаль, не маю можливості надати атестат про повну середню разом з додатком. Я закінчив таку-то школу в такому році, після чого на базі повної загальної середньої освіти поступив до університету, де навчався такі-то роки, здобув вищу освіту рівня бакалавра і потім магістра. Прошу зауважити, що в додатку до диплому бакалавра зазначена ця інформація і також номер отриманого атестату. І додав скріншоти з оригіналу додатку до диплома бакалавра і його перекладу, де це було зазначено.
-
Дякую ❤️
-
Так.
-
В полі дата закінчення ставити дату закінчення коледжу?
-
Так, запитань не було.
-
Підкажіть, будь ласка, чи треба на номінацію загружати внутрішній український паспорт? Чи це тільки на федеральному етапі?
-
Доюре, дякую!
-
Добре, дуже дякую🙏🙏
-
Доброго дня, таке питання я вчився 9 класів в школі 4 роки коледжу та 3 роки бакалавр як це заповнювати в MPNP?
-
На федеральному. І так, він не є обов'язковим документом.