Імміграція до Манітоби
-
Завжди видавали у коледжі чи педучилищі атестат про здобуття повної шкільної освіти І-ІІІ ступеня. Вам просто заклад не видав і все. Так само як деякі університети не видавали диплом бакалавра якщо ти йшов на магістра. Але це порушення Закону про освіту України.
-
Тут вже багато разів питали про це і відповідали. Обираєте 10 років і додаєте атестат. Як навчальний заклад вказуєте технікум, і дату видачі саме атестату.
-
За магістра
-
Do not overthink. Ви клеймите бали за 2 освіти чи за бакалавра тільки?
-
Думаю, що можливо витягнути атестат з мiносвiти у Вашому випадку?
-
Ні, справа в тому, що я вимагала від педагогічного училища атестат. Я піднімала тоді це питання. Такої опції не було. Тоді не давали.
-
Подивіться відео в закріплених, там Дмитро це пояснює
-
Дякую 🍀
-
@western9, підкажіть, будь ласка
-
Так у відео Дмитро пояснював.
-
О, дякую Ніде не писати школу І в additional document не додавати той атестат за 9 класів? Просто виходить що в технікумі отримав освіту повну середню
-
Шановні, є тут хтось, хто переводився із однієї школи в іншу? Як це взагалі вказувати в Education History, якщо в одній школі 9 років, а в іншій 2?
-
Тобто ми завжди вказуємо 10 класiв, хоча було 11 в школi?
-
У будь-якому випадку ви клеймите 25 балів за магістра саме. Це буде найбільше цікавити офіцера.
-
Напишіть 0 замість 25 , і все ок
-
Там видаляєте 25 і вводите 0
-
Wealthsimple tax 🤔 В 2022 році робили, було безкоштовно, зараз просить по 25 долларів з людини, чи це у всіх так? 🫣
-
Я буду вказувати і бакалавра і магістра. Бо між бакалавром і магістром я «гуляла» 3 роки. Тобто, закінчила бакалавра в 2007, поступила на магістратуру в 2010 і закінчила в 2011. Не напишу ж я що вчилась рік…
-
Добре, дякую
-
Вчився у двох школах. Вказував тільки ту, що закінчив.
22 Jan 2023, 05:40
135047/237108
about an hour ago