Імміграція до Манітоби
-
Я буду вказувати і бакалавра і магістра. Бо між бакалавром і магістром я «гуляла» 3 роки. Тобто, закінчила бакалавра в 2007, поступила на магістратуру в 2010 і закінчила в 2011. Не напишу ж я що вчилась рік…
-
Добре, дякую
-
Вчився у двох школах. Вказував тільки ту, що закінчив.
-
Так, все правильно.
-
Так.
-
Питання щодо фото не федеральному рівні. Фото лише тих, хто податься, треба? Бо там якось так написано, що фото всіх членів сім'ї. Донька наша, наприклад, не податься з нами... То треба її фото додавати чи ні?
-
Ясно А які дати тоді ставити Якщо вчився з 2003 по 2006 в технікумі і отримав атестат про повну середню освіту і диплом молодшого спеціаліста ?
-
Різниця між тим що вказую як доступні кошти і файненсінгом
-
В цьому чаті я дружині нічого не обіцяв )))) Пане Wes, надійшла інформація, що наразі в готелях селять на місяць але без харчування. Готель Mere. Чи є у Вас змога надати інформацію з цього приводу? Для інформування новоприбулих? І якщо це правда, то чи це разова ситуація, чи тенденцію? Завчасно дякую. Інформація взята з іншого чату.
-
Дякую, бо все чуть не посивіла, де ще шкрябати гроші😅
-
Добрий вечір! Дійшла до вкладки Adaptability: Пишу Assets: 16 тис, так як нас 4ро Debts: 40тис, файненсінг на авто, Net worth: -24тис і рекомендація щоб мати гроші на рахунку Питання: кіна не буде? Чи то нормальна ситуація?
-
В нас в один день видано і атестат про 11 класів і диплом молодшого спеціаліста
-
Питання щодо фото не федеральному рівні. Фото лише тих, хто податься, треба? Бо там якось так написано, що фото всіх членів сім'ї. Донька наша, наприклад, не податься з нами... То треба її фото додавати чи ні?