Імміграція до Манітоби
-
Якщо у вас є документи після 9 класів, і все решту то так і вказуєте.
-
Підкажіть а для swo Має бути відпрацьовано 6 місяців на будь-якій роботі ≥30 годин на тиждень а якщо 3-троє тижнів с цих 6 місяців буде мешьше чим 30 годин , там gj 25 годин? Що тоді робити ?
-
Може хто стикався, після отримання номінації по SWO, чи можна виїжджати за кордон? На який термін?
-
Так
-
Атестат у технікумі виданий є?
-
Ось на цьому етапі
-
Пане Wes може ви підкажете Якщо вчився в школі з 1995 по 2003 отримав атестат про базову середню освіту Потім в технікумі з 2003 по 2006 отримав атестат про повну загальну середню освіту і диплом молодшого спеціаліста Як заповнювати дати ?
-
Має сенс
-
Спасибо большое Илона )
-
Ну у мене є кілька тижнів таких. По SWO. Всі інші 40+. Це життя, різне буває. Я особисто не хвилююсь що через брак 5 годин в якомусь тижні пришлють відмову. І не факт що запросять всі пейстаби. А як і запросять - десь 40, десь 25. Контракт фулл тайм.
-
Вказую з 1995 по 2003 basic secondary Потім з 2003 по 2006 complete secondary І program completed на молодшого спеціаліста 1 рік?
-
Підкажіть будь ласка, чи було в кого таке що документ, який запросили на федеральному рівні як додатковий, зарахували на день раніше, ніж я його фактично відправила? І це той день, коли його затребували
-
Довідка про не судимість з Дії підходить? Нікого не просили завіряти в консульстві?
-
Головне, що ви відправили, те що вас запитували
-
Дякую!
-
Підходить.
-
Підкажіть будь ласка , не дає внести дитину
-
Щиро дякую👍
-
шановне панство. Якщо дівчина маэ перміт на пів року довше ніж я. Чи можна в майбутньому через неї буде продовжити перміт під її дату закінчення? Бо після того як чую що навіть менше іноді дають і не зовсім хочеться подаватись на новий
-
На федеральному етапі вам також треба буде вказати, чим ви займались за останні 10 років. Пробілів бути не може. Однак, там не треба підтвердження, хіба тільки на додатковий запит від IRCC.
22 Jan 2023, 05:40
135097/229476
23 minutes ago