Імміграція до Манітоби
-
Друзі, можливо хтось міг би підказати відповідь на наступні питання 1) Зараз дуже важко пройти по свм, це зрозуміло, бачив також що останнім часом людей які подались по свм пускають по спец вибірці для українців. У зв'язку з цим питання, якщо декларував 3000 чи може прийти LAA по спец вибірці для українців? Чи вони відбирають тільки тіх хто клеймив 10.000? І чи треба щось змінювати у заявці СВМ щоб теж постаратися взяти у 'часть у спецвибірці? 2) якщо було взяте авто в кредит після того як подав заявку чи треба це десь вказувати і довидозмінювати заявку, якщо ще не отримав LAA.
-
Заповнюю Expression of Interest - Skilled Workers (EOI-SW). Перший скрін — один із недавніх зразків з чату. Другий скрін — мій. На моєму скріні кілька питань відсутні, зокрема про наявність long-term, full-time job offer від манітобського роботодавця (обведено). Це більше не враховують?
-
У вас вказана країна резиденції Україна. Змініть на Канаду і все зʼявиться. З резиденцією в Україні система не пропустить вас на SWM, оскільки, знаходячись в Україні, ви не можете мати full-time контракт від роботодавця в Манітобі
-
Всім привіт. Хто робив візу в Канаду після закінчення CUAET. Така ситуація, в мене є віза CUAET, а в дівчини немає. Як краще зробити, щоб вона отримала візу і приїхала до мене? Скільки робиться туристична віза за часом? У кого був такий досвід, буду радий будь якій інформації. Дякую 🙏
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
-
Всі, хто не має settlement funds, не здав мову і не набирає 60 кваліфікаційних балів, може подаватися виключно по SWM. Якщо ви набираєте 60 кваліфікаційних балів і вам надійшов LAA після спецвибірки, але ви йшли по SWM, то номінація буде видана за умовами SWM. Тобто, буде прив'язка до роботодавця.
-
Дякую