Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім!) Підкажіть, будь ласка, чи є десь інструкція , як заповнювати ЕОІ? Дякую щиро!
-
Підкажіть чи можна податися на зняття обмежень з вп або його продовження без результатів мед комісії, а коли прийдуть результати додати їх окремо у заявку? Чи таке можливо? Дякую
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. Якщо я буду подаватися по SWO,з родинними зв'язками, англійською,грошима,освітою і без роботи(мені скоро народжувати, в Канаді не працювала)чи можу я підтверджувати свою роботу з України (там у мене досвід більше 10 років,але разом з декретною відпусткою)? Буду вдячна кожному за відповідь)
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
Обмеження не знімуть, а на продовження можна подати
-
Можете будь ласка пояснити процес? Перший раз про це чую В чоловіка перміт довше чим мій Чи я можу подовжити таким чином? Нічого не розумію
-
Доброго дня! Підкажіть, будь- ласка: 1. Якщо працював на одного роботодавця, але змінювались посади, в анкеті на номінацію потрібно вказувати всі посади окремо або подавати лише останню? Лист, який підтверджує, що був працевлаштований один в ньому перераховані всі позиції 2. Назва позицій не міститься у рядок при заповненні заявки. Що робити?
-
Зверніться в клініку, де Ви проходили медогляд
-
Навіть якщо немає мед комісії? Втратила просто результати першої і немає чого додати у пункт з мед комісією
-
Дякую)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, зараз можуть запросити здачу біометрії, якщо подаєшся на новий ворк перміт?
-
Дуже дякую за відповідь!)
-
Зрозуміло… Дякую за відповідь!)
-
Доброго дня підкажіть будь ласка як оцінюються бали з Англійської мови все має бути мінімум 4 чи вони беруть кінцевий бал?