Імміграція до Манітоби
-
1. Це ок. 2. Вказуйте ту, що зараз працюєте.
-
Підкажіть де можна відсканувати документи? В громадських бібліотеках можна це зробити?
-
Доброго дня. А підкажіть будь ласка стійка з телефонами готелів у вінніпегу знаходиться на виході?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може у кого була така ситуація. Робила татові візу по куает у грудні 2022. Прийшов до запит на резюме і форму додаткову, що він служив ще у радянському союзі у армії. Все заповнили і засабмітили ще у січні 2023. Зараз прийшла відповідь, що запідозрили у міспрезентентінг. Є тиждень часу щоб надати відповідь. Але що то має бути за відповідь неясно. Якесь пояснення? Але що пояснювати, якщо писали все детально і нічого не приховували…
-
Не можу віднайти код Grocery Associate в NOC. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Або підкажіть, де шукати)
-
Так
-
Доброго дня. В мене схожа ситуація. Я зараз не працюю, народила кілька тижнів тому. Планую вийти на роботу і одразу подавати заявку по SWO через друзів. Будь ласка, скажіть скільки я повинна відпрацювати перед поданням заявки (6 місяці чи достатньо, наприклад, один місяць). Дякую.
-
доброго дня, підкажіть будь-ласка,якщо відкликати свою анкету (на етапі подачі на номінацію вже, статус receive) то можна створити одразу новий профіль та переподатись заново одразу ж? не потрібно чекати нічого?
-
Якщо у вас не суцільні 6 місяців, а декілька місяців потім ще , то це не підходить під звʼязок через роботу Має бути безперервно 6 місяців на одного роботодавця Але знову ж таки, якщо у вас є друзі, які ПР або громадяни і проживають тут більше року і вони будуть і згодні виступати вашим звʼязком ви можете подаватися через них
-
Перерва велика. Працювала 6 місяців, звільнилася, сиділа два місяці в дома вагітна, знову працювала чотири місяці, зараз в дома. Може виникнути питання чому я клеймлю зв'язок через роботу, яку покинула півроку тому?