Імміграція до Манітоби
-
Ще раз Ви можете клеймити бали за звʼязок через щось одне Або друзі , або робота Якщо ви клеймити друзів / родичів вам не важливо тоді мати 6 місяців роботи Тим паче ви ж до цього працювали, зараз у декреті і в плані напишите що знов підете потім на роботу ,
-
Ну без роботи, я мала на увазі, що ви не працювали , не працюєте зараз і не хочете працювати потім Через таке звичайно питання будуть Але якщо ви подаєтесь через друзів/ родичів у вас немає привʼязки до роботи Ви наприклад можете працювати парт тайм і інший час витрачати на курси англійської, або ще якісь інші штуки які наприклад в подальшому допоможуть вам в карʼєрі Якщо ви відпрацювали 6 місяців і подалися по спецвибірці - ви можете потім теж працювати парт тайм до прикладу
-
Подаватимуся через друзів, але на момент подачі заявки скільки потрібно мати відпрацьованого часу? Достатньо, наприклад, я вийшла на роботу, умовно відпрацювала місяць і показую мою економічну незалежність.
-
добре дякую) зрозуміла свм не бажаємо взагалі ті 500 що було сплачено сбору - повернуть, чи не повинні?
-
Сказали, що згодні
-
так так, звісно, все є питання лише в тому что можемо ми відкликати нашу заявку та одразу ж вже с листом про дату закінчення роботи переподатись eio заново?
-
fidem moris роблять саме такі переклади
-
Питав тут вчора стосовно бюро перекладів які роблять переклад з афідевітом. Але написавши кожному бюро, яке мені тут порадили, отримав відповіді що ніхто з них не знає що таке афідевіт. Тому виникло питання ще одне, чи завірений переклад от такою печаткою і з таким текстом як на фото рахується за афідевіт? Бо начебто, включає таку ж інформацію як афідевіт.
-
на цьому тижні планується звільнення работодавець трошки підвів...
-
Дякую за відповідь
-
добре, то вже не так важливо, дякую!)