Імміграція до Манітоби
-
fidem moris роблять саме такі переклади
-
Питав тут вчора стосовно бюро перекладів які роблять переклад з афідевітом. Але написавши кожному бюро, яке мені тут порадили, отримав відповіді що ніхто з них не знає що таке афідевіт. Тому виникло питання ще одне, чи завірений переклад от такою печаткою і з таким текстом як на фото рахується за афідевіт? Бо начебто, включає таку ж інформацію як афідевіт.
-
на цьому тижні планується звільнення работодавець трошки підвів...
-
Дякую за відповідь
-
добре, то вже не так важливо, дякую!)
-
Добрий день . Хто подавався через звʼязок з друзями ? Чи можна вказати другом , людину у якої працює мій чоловік , він нас підтримує і житло у нього знімаємо ,ми знайомі вже 10 місяців , він не бідна людина і має свій бізнес? І що потрібно від нього буде ? Як мені його запитати , і що попросити ?хелп пліз, бо думали через чоловіка йти , але з його балом 770 думаю будемо висіти довго (англійська не достатня)
-
чому, я кажу про це ваше повідомлення, другий абзац наш випадок
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, відпрацювала рік на одній посаді, і змінила її на тій же роботі, як вказувати це при заповненні заяви EOI?
-
написали відповідь ще чекаємо проте я розумію що якщо в нас профіль заповнено як під свм та прикріплено активну перманент роботу, то що вони можуть відповісти?)
-
Доброго дня! Йду по SWO, в EOI вказувала $10000, а зараз, заповнюючи аплікацію на номінацію, вже маю трохи більше грошей на рахунку. Все одно вказувати $10000 чи яка по факиу сума на рахунку на момент заповнення?