Імміграція до Манітоби
-
То я уже і не знаю що мені писати Відкрита заявка і сиджу дивлюся….
-
У мене в чоловіка написано фул тайм чітко тут все зрозуміло , а у мене extemural form of study
-
Дуже дякую ❤️ саме в тому і було питання )будемо чекати
-
Вітаю, таке питання : що буде, якщо податися на продовження ВП знаходячись за межами Канади? Друзі не впевнені, чи встигнуть вони повернутися до 31 березня
-
А обовʼязково писати адреси усіх навчальних закладів? Підкажіть 🙏 там не стоїть галочка що обовʼязково
-
Я розумію 😁 від універу не означає, що там не може бути помилки. Part-time освіта означає, що ви навчалися на бакалавра не 4 роки, наприклад, а 6-7. Тобто, у навчальний семестр чи академічний рік ви брали менше предметів (здобували менше кредитів), ніж на денній формі. Але для IRCC/MPNP нюанси української освіти малозначимі. Головне, що є диплом.
-
То мені можна написати фул тайм ? Якщо пише extramural ? Не кидайте тапками….сама би вже в себе кинула , вибачаюся ☹️
-
Добрий день. Я планую податися на провінційну программу до цього літа. Мій паспорт та WP обидва дійсні до березня 2026, чи потрібно мені зараз продовжувати паспорт і WP для подачі на PR або краще буде їх пізніше?
-
Ні ,їдемо по SWO
-
отримала тільки що листа від імміграційної, щодо свого питання, в кінці документу ось це - і що воно означає?) запитань більше аніж відповідей