Імміграція до Манітоби
-
Прошу до особистого чату пані
-
За 2к я його візьму хоч зараз ><
-
Доброго вечора пані та панове , вибачаюсь що не по темі чату , якщо комусь потрібне авто , то продаю свое за $2000 кад , 2018 рік , Nissan Versa Note, авто або для звдчі в аренду або для себе , воно у кредиті , на цей час здается в аренду , якщо когось заінтересує , прошу до особистого чату , додаю фото
-
Це вм'ятина у боці?
-
Це типу такий кузов
-
Всім привіт така ситуація подала заявку на pr , AOR я ще не отримала як виглядає зміна роботи ?
-
Чому додому ? Тут половина з громадянством расії чи з видом на проживання у Польщі
-
Важко пояснити
-
В мене так було, я почала просто «бродити» по сайту і ця функція знову зявилася, я одразу відкрила 2 аплікації і все більше віконечко з ворк пермітами не виникало:( Я періодично перевіряю для інформації - немає:( Щось дивне
-
Для СВМ непотрібні гроші взагалі, то для СВО потрібні
-
Шановна громада скиньте будь ласка лінк для оформлення візи якщо я вже в Канаді.
-
Ну я серйозно питаю…))) То зрозуміло що хто звідки… Мене турбує чи можна буде залишитись на довше якщо не продовжать вп і не отримаю пр
-
Тільки на період дії візи, як турист.
-
Хай гайс, на федералкі після АОR коли висилаєш документи через IRCC webform чи має прийти підтвердження на email що вони отримали їх? Чи десь воно відображається що вони їх отримали, можливо в особистому кабінеті ?
-
Доброго вечора! Маю аналогічну ситуацію. А що це означає поясніть, будь ласка? І скільки орієнтовно ще чекати, бо біометрію здала на початку січня, 23 січня був останній апдейт і потім тиша 😥
-
Вітаємо, Людмила Олексієнко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброї ночі, завтра прибуваємо у Вінніпег, по програмі CUAET, скажіть чи є ще там та стійка з соняшниками і чи є можливість набрати волонтерів для отримання тимчасового житла. З дитиною з дороги, дуже хвилюємось. Дякую наперед!
-
Через кілька тижнів
-
Дуже вам дякую🫶🏻
-
Передивився уважно відео з Дмитром про подачу на ЕОІ. Відео реально дуже круте, інформативне і доступне. Але одну річ так і не можу зрозуміти: щоб податися на SWO , то треба вказати, що в тебе нема постійної роботи (довгострокового контракту)? Якщо вкажеш, що є, то тебе автоматично до SWM закидає? Тобто, якщо в тебе постійна довгострокова робота , то ти апріорі не можеш податися на SWO? Чи я щось не так зрозумів?
22 Jan 2023, 05:40
135563/232166
32 minutes ago