Імміграція до Манітоби
-
Важко пояснити
-
Ну я серйозно питаю…))) То зрозуміло що хто звідки… Мене турбує чи можна буде залишитись на довше якщо не продовжать вп і не отримаю пр
-
Тільки на період дії візи, як турист.
-
Вітаємо, Людмила Олексієнко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброї ночі, завтра прибуваємо у Вінніпег, по програмі CUAET, скажіть чи є ще там та стійка з соняшниками і чи є можливість набрати волонтерів для отримання тимчасового житла. З дитиною з дороги, дуже хвилюємось. Дякую наперед!
-
Дуже вам дякую🫶🏻
-
Передивився уважно відео з Дмитром про подачу на ЕОІ. Відео реально дуже круте, інформативне і доступне. Але одну річ так і не можу зрозуміти: щоб податися на SWO , то треба вказати, що в тебе нема постійної роботи (довгострокового контракту)? Якщо вкажеш, що є, то тебе автоматично до SWM закидає? Тобто, якщо в тебе постійна довгострокова робота , то ти апріорі не можеш податися на SWO? Чи я щось не так зрозумів?
-
Стійка є, там є номери, по яких можна дзвонити щодо житла . Але наявність волонтерів гарантувати неможливо: залежить від часу, доступності та ін
-
В ircc tracker зареєструйтеся, там є трохи більше інформації, ніж в кабінеті. Лінк на реєстрацію хтось сьогодні чи вчора скидав у чаті. І так, здається, коли я надсилав їм чек про оплату за біометрію, то мені через кілька днів приходив емейл, що вони отримали документ, надісланий мною.
-
Який саме апдейт був 23 січня?
-
Так, все правильно. Але останнім часом, якщо ви виконуєте критерії SWO (здали мову, набираєте 60 балів по їхній шкалі), то можете потрапити у спецвибірку для українців, навіть якщо подалися по SWM.
-
Доброї ночі. Допустили помилку в імені при заповнені на першому этапі EOI. Вже потрапили в пул, лишилося 2 тижні до подачі повної заявки, тільки сьогодні побачили помилку. Підкажіть як бути далі? Помилка: пропущена одна літера в імені. Варіанти які перші приходять в голову: 1 Написати в службу підтримки і чекати їхньої відповіді але тоді можемо не встигнути подати. 2 Подавати теж пропущеною літерою а потім писати в підтримку...