Імміграція до Манітоби
-
Так, сестрі сказали чекати 2 години.
-
добрий день, підскажіть будь ласка що робити. Змінили роботу на федеральному рівні заздалегіть попередили провінцію про намір , вислали новий джоб офер. Але , вони не відповідають вже місяць. І немає нової номінації. Можливо є якийсь номер телефону, щоб їм зателефонувати.
-
Коли приїхали до Брендону то на програмі «Велкам ту Брендон» нам казали щоб претендувати на пенсію треба 10 років проробити тут, якщо претендувати на пенсію канадську поза Канадою то треба 20 років проробити тут. Можливо з пенсіонерами які заїхали вже по віку інакше, але сумнівно
-
Так, можна назвати файл як «доповнення до пункту #…» і продовжите табличку
-
Доброго дня! хто небудь стикався з такою проблемою. Мені прийшов АОР та дозапити на біометрію та форму документів на почту. В інструкції написано, що для того щоб іх підгрузити треба залінкувати аккаунт, я це зробив. Але коли заходжу до аккаунту, дозапитів на документи немає, а статус біометрії ще старий (до вїзду в Канаду) тобто я не можу нічого підгрузити. знаю що біометрія підгружается автоматично після сдачі. Але вікна для аплоаду форм немає, а мені дали всего лиш 7 днів на підгрузку доків. Хтось може щось порадити?
-
О, добре, так і зроблю тоді, дякую!
-
Доброго дня всім! Якщо подаюсь по SWO через роботу (6міс фулл-тайм), є бойфренд-канадієць з яким нещодавно з'їхалась, в аплікації MPNP варто зазначати його ім'я? Не заради балів, там де Friends&relatives...