Імміграція до Манітоби
-
IRCC and MPNP. Ви маєте узгодити зміну із провінцією, якщо ваша номінація видана під SWM. Аж до отримання ПР. Взагалі багато хто рекомендує не змінювати роботу аж до подачі на федеральний етап
-
Підскажіть на якому етапі розгляду заявки після подачі на PR можна міняти роботу, попередивши за це заздалегідь IRCC ?
-
Дякую дуже, зараз ще зроблю коло в опроснику, може якось дасть той овп
-
А, ок. Для школяра, 11 клас, знайома робила 2 заявки. 1 для стаді перміт, 2 для OWP, додавали листа чому просить дати дитині робочий перміт. Типу фултайм summer jobs, part time job протягом навчального року і т.п., помагати фінансово мамі утримувати сім'ю ..... Надали і те, і те.
-
Дуже дякую!
-
Те ж саме прохання)
-
Доброго дня! Хто може скинути посилання на зразок letter of reference від українського роботодавця, для провінційної програми
-
Привіт . Зловила слот на біометрію на суботу 16 березня. питання чи працює центр у суботу? Бо я бачу тільки з понеділка по пʼятницю
-
я вже відчуваю себе майстром у поданні на всі можливі ВП, тільки не на опен))) Як його дістати......ааааа
-
Дякую бо я думала що то якась помилка
-
Так, зараз працюють і по вихідних.
-
@western9 Якщо я планую йти по SWO (спецвибірка), то чи можу я перед подачею заявки просто скоротити кількість годин на роботі до парт тайму, чи потрібно повністю звільнитися, і знайти іншу роботу?
-
Моя думка — SWO краще бо ви не зобов'язані працювати весь час поки їде процес отримання PR. А це може бути 1.5-2 роки.
-
для сво у вас повинен бути або минулий досвід робти (тобто після звільнення) або контракт менше ніж на рік. Бо коли вас спитає, чи є у вас постійна довгострокова робота і ви відповісте-так, то кине на СВМ.
-
Привіт, народ. Подавав донці на продовження візітор рекорд. І прийшло повідомлення, що необхідно пройти медичне обстеження і прикріпити медікал ріпорт. Раніше такого не було, комусь приходили вже такі повідомлення?
-
Вибачте, якщо можна то запитаю вас Тобто якщо я зараз маю контракт, і за контрактом мені залишилось працювати менше року (але є вірогідність що продовжать) - я можу подаватись по swo?
-
Підкажіть будь ласка, до якого віку потрібен дозвіл батька на імміграцію дитини?
-
Так як зараз більше шансів пройти по спецвибірці, якщо ви виконуєте всі вимоги (бали, гроші, мова) - можна просто подати EOI навіть на SWM stream і чекати вибірку.. на переваги SWO - не працювати під час отримання PR - я б не дуже розраховував.. і повідомляти про зміну роботи і узгоджувати теж потрібно..
-
правильно extramural, коли це стосується навчання (я перекладач з досвідом 25+)
-
Але все ж таки умови такої зміни різні. Програми теж.
22 Jan 2023, 05:40
135730/229517
less than a minute ago