Імміграція до Манітоби
-
І тут не можу змінити
-
Вище скидала скріни , там все вірно
-
То шось людям пороблено з тим завіренням в консульстві довідок про несудимість з ДІЇ...
-
Ви повинні мати загальний документ після заповнення EOI. Подивіться його та порівняйте, що зараз написано і там
-
Так питання не в номінації і не в балах 😅 ми вже подали заявку на федеральний
-
Так
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я маю LLA, який отримав подався на SWM, а тепер мій контракт припинився, як правильно переробити аплікацію на SWO? Чи можна залишитися на SWM? Скільки часу на пошук роботи? Можна в личку
-
Хм..а Ви все правильно вказали на самому початку?
-
Вам чітко пише в помилці, що Ваше ім’я, або дата народження не співпадає з EOI
-
всім привіт підкажіть будь ласка.. етап: аплікація на номінацію - Чи можу я прикріпляти фото документів? (jpeg) Чи обовʼязково саме скани?
-
Не забивайте собі голову не потрібними питаннями. Відповідь ви отримали. Не подобається відповідь, можете ще про довідку з ДІЇ запитати 😁😁😁 Жартую, не ображайтесь 😉
-
Ну там все разом перевіряють взагалі, в тому числі історію працевлаштування , щодо якої я маю питання ))
-
Првільно, ви подались на фед.етап на підставі отриманої номінації від провінції ! На федеральному етапі будуть вас перевіряти, чи отримали ви цю номінацію зг.вимог і чи дотримуєтесь їх !!! Чи не так ?
-
Вже 5 чоловік перевіряло і ніхто знайти не може , воно ж не червоним горить може можна відправити )
-
Ви ж знаєте, що буває так, що перевіряєш 100 разів, а на 101 раз виявляється помилка))))
-
Ну я ж перевірила і кажу що все правильно , чи скинути ще вам подивитесь ?)
-
Вам програма чітко пише, що помилка в даті народження або в вашому імені
-
Також думаю,що може там помилка
-
Тут не можу змінити
-
Ось тут -1 людина ( якщо Ви одна).
22 Jan 2023, 05:40
135863/232409
3 minutes ago