Імміграція до Манітоби
-
Я прошу, я виявив таку річ: Ось в цій формі 5669, що мені відправили, по PR де я маю заповнити інформацію про себе, у самому кінці там є строка «розпис» (Signature), в мене не дає залишити розпис. У мене безкоштовна версія (на 7 днів) від Adobe Acrobat, але він мені каже, що цей файл не можливо редагувати. Натомість інформацію вписати та зберігти він мені дає, але не розпис. Чи знаєте, що з цим можливо зробити?
-
Доброго дня, підкажіть, може, у кого є перекладач для документів.
-
1 тодi🤔
-
підійти до них в відділення, щоб зробили
-
Дякую ))
-
в чаті вже багато давали контактів перекладачів, просто скористуйтесь пошуком
-
Я вибачаюсь, але в мене є запитання. Складав гроші на сейвінг аккаунт у Scotiabank, та лише сьогодні дізнався, що стейтмент на цей аккаунт неможливо зробити онлайн. Чи є якісь варіанти вирішення цієї проблеми?
-
Який статус заявки?
-
Доброго вечора. Пишу вам стосовно кризесної форми. Чи я правильно розумію що треба писати через цю сторінку стосовно яких либо проблем чи питань що касаються моїх аплікацій допустимо на расширений ворк перміт? Чи є окрема форма для українців? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Тоді все ок,чекайте, скоро буде
-
на розгляді
-
Ви маєте заповнити, роздрукувати і поставити підпис власноручно ! Потім сканувати і надіслати скановану копію в pdf форматі, через веб.форму в IRCC
-
Я тільки на себе заповнюю ( вказала 1 людина )
-
Чому мені spouse вискакує
-
Почитайте вище я сьогодні цілий день з тим мучилась зверху є скріни які я сказу вала
-
Я подала на свій страх і ризик
-
Дякую, зрозумів тепер!
-
і провсяк випадок, диплом спеціаліста рахується ж як мастер дегрі???
-
Люди, я заповнюю Mpnp, я клеймлю бакалавр і мастер дегрі окремо, вказав що бакалавр був з 2007 до 2011, тоді мастер дегрі вказую з 2011 до 2013, чи з 2007 до 2013??
-
10 років
22 Jan 2023, 05:40
135950/236876
3 minutes ago