Імміграція до Манітоби
-
IT. Automation QA Engineer 4 січня було пів року роботи. Створив EOI 5го січня. Подавався на SWM. 868 балів Досвід буду підтверджувати через ФОП
-
Щодо цього у мене посада веб розробник і бали 795 ( не можу підтвердити досвід в Україні).
-
Фактор 3 дозволяє отримати бали за повні роки. Фактор 5 дозволяє отримати бали за зв'язок із провінцією. 6 місяців 500 балів. Якщо ви працювали неофіційно в Україні, то або пишете саамозайнятість або безробіття. То вам вирішувати.
-
Я теж! Вітаю нас😁🎉
-
Тобто заклеймити лише досвід роботи у Манітобі і все? Я правильно зрозумів?
-
CUAET аплікація не зв'язана із ПР. Таке було роз'яснення від IRCC. Не клейміть того, чого немає. За 6 місяців роботи в Манітобі дають 500 балів.
-
Олено, доброго дня! Підкажіть, з атестатом зі школи можна так само зробити?
-
На етапі EOI я вказую свій досвід з роботою яку не буду підтверджувати. Система мені зараховує за неї бали. Якщо я пишу що був безробітний, це різниться з подачею на cuaet. Після отримання LLA система просить мене надати підтвердження. Підтвердити не можу і попадаю в бан на два роки? То що робити людям, які з якихось причин не будуть підтверджувати свій досвід, але вказали його при поданні на візу? Чи там вказувати лише дрсвід роботи у Манітобі?
-
Народ, було б добре, щоб ви вказували, ким працюєте (без роботодавця) та які ваші бали, було б добре для інших розуміти. Якщо можна.
-
Не знаю, але я отримав Letter of advice to apply :)
-
Буде опубліковано пізніше.
-
О, тоді все правильно, але я щось не бачу її, скільки балів був прохідний?
-
Ні, не можна. Special immigration measure for Ukrainians передбачає мовний тест з мінімум CLB 4
-
На федеральному етапі вам ніякі бали не додають. Тільки під час ЕОІ ви клеймити бали, а підчас документального оформлення на номінацію ви повинні підтвердити досвід.
-
Якщо набираєш 60 балів , а за мову 0. Чи може таке бути?) Чи обов'язково мову мінімум на 4-6 балів ?
-
Сьогодні відбулась вибірка SWM
-
Я мав наувазі, якщо я вкажу досвід на рівні підтримки провінції, то мені по ідеї повинні зарахувати бали за цей досвід? Якщо вкажу інше, то матиму розбіжності, тобто це може бути розцінено як брехня. Крім того це нарахує мені бали, які можна просити не враховувати лише на федеральному етапі. Тому що робити не розумію? Тпк, обговорювали. Але хочу зрозуміти нюанси. Обіцяю потім пояснювати іншим це питання.
-
Та може зробити свідоцтво через РАГС, хай вам потім дуже добре все перекладуть та відсканують.
-
Так. Clb 4, підтверджене IELTS or CELPIP.
-
Це може бути і це буде регулюватися внутрішніми нормами програми. Якихось доказів про це в інтернеті важко знайти.
22 Jan 2023, 05:40
1359/231831
8 minutes ago