Імміграція до Манітоби
-
Якщо в вас вже є пр, то сестру мабуть можна подати по програмі для родичів.
-
immigratemanitoba.com/calculators/ielts_calculator.php immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Доброго вечора,я чула є якась різниця в підрахунку балів по селпіп і айлтс ,типу десь средній десь по нижньому ,чи можете пояснити, дякую?
-
Батьки мають вам надали дозвіл бути опікуном. Це досить непростий процес. Ви самі у Вінніпезі не зможете оформити, потрібно від батьків документи. Найкраще звернутися до імміграційного адвоката, щоб чітко розузнати процедур саме для ПР.
-
Всім привіт) допоможіть розібратися , заповнюємо заявку на федеральний рівень там де назви навчальних закладів дозволяє написати не довше 24 букв а як написати якщо назва є довшою аніж 24 букви, скоротити як так розумію ніяк не можна, хто вже пройшов цей рівень під скажіть що писати в такій ситуації? Дякую кожному за відповідь 🙏🏻
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка . Дружина отримала новий паспорт (вона є номінантом на PR на Федеральному етапі). Куди треба надати інформацію про це?
-
Так) і перший етап і цей)
-
youtu.be/8Jytuf1AhWk?si=Amgx-5QLBB-7HORL
-
Омг! Ви самі заповняєте?
-
Повна назва буде на дипломах, які додаються.
-
Там де підгружаєте всі документи супроводжуючі
-
Вибачте а який Дмитро ?🤭
-
А хіба Дмитро у відео не казав про скорочення?
-
А де добавляти той файл ?
-
Скорочувати + окремий файл з усіма назвами повними та деталями
-
Це можна так робити ? Не виникне через це проблем ? Бо я не впевнена як саме правильно все скорочувати
-
Я скорочувала найлогічнішим способом.
-
Вітаю ,скажіть будь ласка хто знає ,якщо подаюсь на новий WP, потрібно проходити мед .огляд ,якщо перед цим пройшов мед.огляд, але це було рік назад? Дякую
-
Добрий вечір! Зайдіть на сайт консульства в Канаді і побачите всю інформацію. Відсилала звичайним листом і дуже швидко отримала довідку ( до місяця часу). Тільки спочатку всі документи потрібно завірити у нотаріуса(100cad).
-
Подивіться вище відео, полегшить життя)
22 Jan 2023, 05:40
136013/238481
about 3 hours ago