Імміграція до Манітоби
-
Подавався на продовження Work Permit, не продовжили. Поставили ту саму дату
-
Як довго чекали на номінацію, якщо не секрет?
-
Так, той самий процес.
-
Подався 19 Лютого, фінальне рішення 8 Березня
-
Чи подавалися ви на номінацію до від'їзду? Якщо ні то MPNP до вас байдуже. Якщо Work permit та віза дійсні, то питань не повинно бути.
-
Можна подаватись знову у такому разі?
-
Я поки ще не отримав фізичний WP, але в кабінеті уже пише, рішення прийняте, а нижче номер документу, дата та інше. Це актуальні дані, чи не так?
-
Грудень 2025
-
Я не брав. Там тільки з хай скул треба. Знаю що деякі додавали, але там написано що не треба
-
10 місяців🙈
-
Дякую!
-
Дякую ;) Я ще й дозвіл на навчання в університеті отримала до серпня 2028 🤩 Взагалі дуже рада
-
Вітаю!
-
У мене мав закінчуватися 2025/12/15
-
Вам продовжили його? Якщо не секрет на скільки
-
Я отримала. Подалася на продовження з обмеженнями 17-го лютого, прийшло підтвердження 7-го березня
-
vm.tiktok.com/ZMMrhAxVR
-
SOS!!!!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Допоможіть будь ласка, як можна перевірити стату дитини в Канаді, дитині 4 роки, має visitor record до 2025 року. Виїзджали до батька в Україну на 4 тижні. Повернулись, все ок, тепер мені говорять, що якщо я не взяла на митниці новий visitor record вона може бути тут вже нелегально. Буду вдячна за відповідь!
-
Добрий день! По сво клеймлю попередній досвід 6 міс. Зараз інша робота, її вказувати в емплоємент?
-
Я подавалась з незакінченою інтернатурою (незакінченою ще 10 років тому). Клеймила магістра за фактом диплому 6-річного навчання, в дипломі написано "спеціаліст". Саму інтернатуру як навчання заклеймити не вдасться, оскільки диплом лікаря сам по собі відповідає критеріям вищого ступеня освіти, який можна заклеймити, тим більше що сертифікату з незакінченої інтернатури немає. Номінацію ще не отримала, якщо що, але це єдиний логічний варіант, який тут бачу. На федеральному етапі буду вказувати період інтернатури як роботи, не навчання
22 Jan 2023, 05:40
136141/231840
about a minute ago