Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! По сво клеймлю попередній досвід 6 міс. Зараз інша робота, її вказувати в емплоємент?
-
Я подавалась з незакінченою інтернатурою (незакінченою ще 10 років тому). Клеймила магістра за фактом диплому 6-річного навчання, в дипломі написано "спеціаліст". Саму інтернатуру як навчання заклеймити не вдасться, оскільки диплом лікаря сам по собі відповідає критеріям вищого ступеня освіти, який можна заклеймити, тим більше що сертифікату з незакінченої інтернатури немає. Номінацію ще не отримала, якщо що, але це єдиний логічний варіант, який тут бачу. На федеральному етапі буду вказувати період інтернатури як роботи, не навчання
-
Зрозуміло, як ви назвали лист який додавали?
-
Що ви писали там у коментарях якщо не секрет? І які дати ви там ставили на коли подавались? Я ставив число яким подавався і потім три роки від того відрахував
-
Добрий день. Передивилась пошук по чату, але не знайшла відповіді. Можливо, вже було таке питання, тому наперед перепрошую. Я отримала лист запрошення на біометрію, який дійсний 30 днів. Найближчий слот для запису - через 34 дні. Написала в кризову форму - не відповідають. Зателефонувала з цим питанням - кажуть, пишіть ще раз. Але час йде. Чи не стане то проблемою, що здамо біометрію пізніше, ніж через 30 днів з моменту отримання листа?
-
Надіслали їм на емейл?
-
Я спробую теж так зробити, дякую
-
Знайомому теж не продовжили Work Permit.
-
Треба ще раз подаватись
-
Нас вже 3 кому не продовжили, я подамся ще раз і буду писати лист пояснення що треба продовжити, щоб встигнути виконати усі імагріційні питання