Імміграція до Манітоби
-
Запис не потрібен але тільки за 2 місяці до закінчення дії паспорту можу подовжити Паспорт дійсний до березня 2025
-
Звичайно, це ж не таємниця якась) Паспорт був "дитячий". В жовтні 2023 дитині виповнилось 16 років і в листопаді подовжили як дорослому - на 5 років, до 2029 року
-
На скільки подовжили, скажете?
-
Дякую)
-
Добрий вечір. Заповнив податкову декларацію на Wealthsimple. Але в CRA акаунті все ще висить повідомлення, що ми не отримали від вас нічого за 2023 рік! Як гадаєте, скільки потрібно чекати на якісь зміни? Чи повинно змінити відразу? Дякую
-
Ну, теоретично так. Практично - нікого не було на подовження крім мене. Це в Едмонтоні
-
На федеральний етап
-
Ви відстояли просто живу чергу в посольстві, так?
-
Авжеж
-
Часто чую що нікого нема в черзі ні на що ) Може зараз щось змінилось але раніше було так Та слотів немає все одно (( Не до вас претензія Просто 🫤
-
Я знаю як намутити слот але це бабки. + мене може тут забаніть ше за таке. Я нічого не ракламую.
-
В Едмонтоні в листопаді так і було нікого. Про слоти знаю, тому що хочу дитині новий паспорт, щ травня 2023 намагаюсь, але дзуськи
-
Я думаю, що так.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо віза дитини вклеєна в мій паспорт, в стаді перміт відповідно внесені дані мого паспорта, а ми вже отримали новий паспорт на дитину. Чи потрібно переробляти стаді перміт для подачі на пр? Дякую)
-
Підкажіть, якщо отримала дочка новий паспорт. Потрібно повідомити MPNP про новий документ пока чекаємо номінацію. Бо загружали продовжений паспорт на номінацію.
-
Привіт всім ,за скільки часу вам прийшли нові доки після отримання ПР ( хелс кард , пр пластик , права ) бо в мене вже пройшло 3 тижня і ще нічого немає . То у всіх так ?
-
А чому не на 5 років ? Мали б
-
Всім привіт! 😊Під скажіть будь ласка хто пройшов вже цей рівень і знає , якщо після отримання номінації при подачі документів запитує *required proof of language proficiency * чи обовʼязково здавати екзамен на мову якщо нок роботи не потребує екзамену і при подачі на початку екзамен був не потрібний , якщо потрібно здавати то який мінімальний має бути бал і де краще здати ? 🤔
-
Не потрібно, якщо ви до цього етапу пройшли без тесту. Там де його просять, можна загрузити пояснення, що ваш тір не потребує екзамену з мови і скрін з офіційного джерела
-
Друзі, питання. Друг подається по SWM, він працює на Вінніпезьку організацію але діяльність переважно веде за кордоном, тобто фізично знаходиться за межами Канади. Але по SWM якщо подаватись, він має фізично бути в Канаді під час розгляду і очікування, чи таки може переміщатись?
22 Jan 2023, 05:40
136394/233906
about an hour ago