Імміграція до Манітоби
-
Несправедливо усе це.
-
Не знаю)
-
Пр пластик також чекаю...пішов 4 тиждень вже...
-
Я отримала, але тепер маю батьків подавати, а у них роботи не дуже то й стабільні. Тепер переживаю
-
Та ну
-
Скоріш за все дивляться про працевлаштуванні та провінційним вимогам на ринку праці 🤔
-
Він має бути резидентом Манітоби в першу чергу. Тобто проживати в Манітобі.
-
Всім привіт , скажіть будь ласка хто робив підтвердження common-law, як ви це робили ?? Дякую 🙏
-
Хелс карта прийшла через місяць,а на старшого ще чекаємо. Права- 2 чи 3 тижні. Сам пластик пр ще не прийшов, минуло вже майже 2 місяці
-
О, а хелз карта теж нова має прийти? Мені дали заяву заповнити, побажали гарного дня і все)
-
Human resource manager job regulated in Manitoba ?
-
Читаю що багато хто чекає місяць і більше....а є ті хто отримав eCoPR і їм швидко пластик прийшов ?
-
В мене на 12 травня білети в Європу.... трошки напряжно
-
Ви їм писали чи звонили?
-
Ого.....2 міс.
-
Потрібно вказати на номінацію скільки років вивчала англійську, потрібно ще скільки в школі вказати ? Бо спитають скільки годин, треба доводити Чи тільки в університеті ?
-
В відео Дмитра добре про це сказано. Передивіться цей момент. Його складно не зрозуміти
-
Робили із дружиною по відео воркперміти, але отримали так само до 2025 року, термін не продовжили. Дуже засмучені цим, невже щось не так зробили? Хто підкаже, нові перміти прийдуть поштою чи їх треба десь отримувати?
-
Я вам скидав список професій, які регулюванні
-
Підкажіть, будь-ласка, можливо хтось знає: якщо податись на номінацію як common-law, і через 3-4 місяці одружитись, не буде зайвих питань у офіцера?
22 Jan 2023, 05:40
136435/231355
2 minutes ago