Імміграція до Манітоби
-
О, а хелз карта теж нова має прийти? Мені дали заяву заповнити, побажали гарного дня і все)
-
Human resource manager job regulated in Manitoba ?
-
Читаю що багато хто чекає місяць і більше....а є ті хто отримав eCoPR і їм швидко пластик прийшов ?
-
В мене на 12 травня білети в Європу.... трошки напряжно
-
Ви їм писали чи звонили?
-
Ого.....2 міс.
-
Потрібно вказати на номінацію скільки років вивчала англійську, потрібно ще скільки в школі вказати ? Бо спитають скільки годин, треба доводити Чи тільки в університеті ?
-
В відео Дмитра добре про це сказано. Передивіться цей момент. Його складно не зрозуміти
-
Робили із дружиною по відео воркперміти, але отримали так само до 2025 року, термін не продовжили. Дуже засмучені цим, невже щось не так зробили? Хто підкаже, нові перміти прийдуть поштою чи їх треба десь отримувати?
-
Я вам скидав список професій, які регулюванні
-
Підкажіть, будь-ласка, можливо хтось знає: якщо податись на номінацію як common-law, і через 3-4 місяці одружитись, не буде зайвих питань у офіцера?
-
Як швидко Вам догодили?
-
Поштою
-
Вітаю Підкажіть будьласка чи треба оплачувати imigration medical exam якщо у мене є Manitoba health card? І якщо так, то яка його вартість?
-
Просто в нас нестандартна ситуація, я приїхала в 2022 році, мій хлопець в червні 2023, і в нас у контракті на аренду ще немає року. Але ми жили разом з 2020 року, є і фотографії, і підтвердження батьків. Просто не хочеться отримати відмову або бан, тільки через те, що ми не прожили рік саме в Канаді
-
А по роботі можна виїзджати на тиждень два і вертатись до Манітоби??
-
Якщо ви вже common law, то ви вже сім'я. Потім додасте свідоцтво про одруження
-
23 днi
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо 5 місяців пропрацювала на роботодавця, і нещодавно підвищили до менеджера в тій ж компанії. При подачі аплікації код якої професії вказувати потрібно?
-
Люди, чи варто клеймети роботу в убері в канаді в досвіді працевлаштування??
22 Jan 2023, 05:40
136444/231579
5 minutes ago