Імміграція до Манітоби
-
Добрий день.Скажіть, будь ласка, я в Литві взяв довідку про відсутність судимості і ще старий робочий договір для підтвердження стажу роботи і переклав з литовского на англійську у перекладача. Хтось може підказати переклад потрібно нотаріально завіряти і робити апостиль? Дякую
-
Залежить від ваших документів. До того ж переоформлення займає 15 хвилин у будь-якому autopac.
-
У нас така ж ситуація, після завантажених документів почався background checking і вже декілька тижнів тиша. У кого скільки перевіряли подані документи перед порталом 1?
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, при заповненні на федеральный рівень фото зрару треба прикладати усіеї родини чи тіки головного апліканта?
-
Наступні права будуть на 5 років.
-
Під час подачі на канадське громадянство ви маєте надати два документи з фото які підтверджують вашу особу, як приклад картка PR та водійські права цього достатньо. Паспорт не потрібен.
-
Я подавався також як common-law , а за два місяці після подачі одружився, чекаю вже на номінацію 4,5 місяці, коли прийшов Marriage certificate то я просто його додав і змінив сімейний стан
-
Всіх членів сім'ї.
-
Де краще зробити фото в Вінніпезі?
-
Дякую але
-
Staples, в деяких Shoppers також можна, Don's Photo.
-
Дякую
-
Я робила 957 Portage 5 хвилин, 9 фото як для паспорту ~37 CAD
-
Ще в UPS можна
-
Авжеш, це ж Манітоба.
-
Цікавлюсь на майбутнє. Підкажіть, будь ласка, якщо pr вже в процесі і хочемо переїжджати з Вінніпега до Вінклера то чи можемо ми так робити?
-
Dreet, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Я думав, що стара також добра.
-
Доброго ранку. Подалися на продовження work permit, прийшов лист здати біометрію. Це норма? Бо за інформацією canada.ca тільки якщо подаєшся на ПР треба ще раз біометрію здавати...не можемо зрозуміти чи необхідно йти здавати. Дякую за відповіді!
-
Треба оновити імміграційний статус
22 Jan 2023, 05:40
136497/232098
10 minutes ago