Імміграція до Манітоби
-
Під час подачі на канадське громадянство ви маєте надати два документи з фото які підтверджують вашу особу, як приклад картка PR та водійські права цього достатньо. Паспорт не потрібен.
-
Я подавався також як common-law , а за два місяці після подачі одружився, чекаю вже на номінацію 4,5 місяці, коли прийшов Marriage certificate то я просто його додав і змінив сімейний стан
-
Всіх членів сім'ї.
-
Де краще зробити фото в Вінніпезі?
-
Дякую але
-
Staples, в деяких Shoppers також можна, Don's Photo.
-
Дякую
-
Я робила 957 Portage 5 хвилин, 9 фото як для паспорту ~37 CAD
-
Ще в UPS можна
-
Авжеш, це ж Манітоба.
-
Цікавлюсь на майбутнє. Підкажіть, будь ласка, якщо pr вже в процесі і хочемо переїжджати з Вінніпега до Вінклера то чи можемо ми так робити?
-
Dreet, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Я думав, що стара також добра.
-
Доброго ранку. Подалися на продовження work permit, прийшов лист здати біометрію. Це норма? Бо за інформацією canada.ca тільки якщо подаєшся на ПР треба ще раз біометрію здавати...не можемо зрозуміти чи необхідно йти здавати. Дякую за відповіді!
-
Треба оновити імміграційний статус
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, якщо замовляти новий Work permit , із знятими обмеженнями, а медогляд проходила 1 р і 4 міс назад, то потрібно пройти новий медогляд? Дякую!
-
Ну я їм листа надіслав на електронну пошту щ формами. Але самі картки в мене ті самі лишились.
-
Я вчора ходив переоформляти в Health Service. Сказали, що можна користуватися старими поки не прийдуть нові.
-
Якщо прийде запит, то треба проходити.
-
Якщо прийшов запит, то здавайте, звісно.
22 Jan 2023, 05:40
136502/230865
4 minutes ago