Імміграція до Манітоби
-
2 млн за 4 роки, а не за рік
-
тут більше бентежить як план Канади по еміграції (2 мільони) іде в ногу з реалізацією
-
А ніхто не обіцяв такої легкої програми імміграції. Жоден міністр цього не обіцяв ніколи. Тому ваша фраза про "обіцяну програму легкої імміграції" не відповідає дійсності.
-
ну еміграцію ніхто не обіцяв
-
Але всеж у мене думка дещо інша. Звісно, я вдячний діаспорі за пророблена не легку роботу та досягнення, які вони зробили. Тут більше питань до провінцій та уряду Канади. Бо, якщо розібратися детально, то вони опосередковано усе зробили, як завжди не до кінця. Обіцяної програми легкої імміграції не створили. Пріоритетом для Канади є інші нації, а у нас типу війна не така як в інших країнах ітд. Це можна багато писати. Як завжди геополітично всі нас "кинули" як шляхом партнерського захисту так і облудними обіцянками. Сподіваючись, я нікого не образив. Проте така правда на превеликий жаль...
-
у мене є ідея чому може не працювати health card, значить, що у Вас вже є новий ворк перміт, щось змінилося, нові дати отримані,щось нове
-
Підкажіть будь ласка, як змінити дані ( personal information ) при подачі EOI. Невірно внесли назву посади і тепер не розумію як змінити. Заявку ще не засабмітили. Дякую!
-
Та всьо ок. Границю можна пройти з перцовий і шокером.+ травмат. Я думаю тцкашніки не з заліза зроблені. Так шо якщо канада не дасть можливостей. Поїдемо там розчищати то всьо і створимо там)
-
Так, але для цього треба самому встигнути pr отримати. Молимося усім богам щоб цю программу продовжили...
-
Як видалити заявку і розпочати нову?
-
Ви міняли роботу на етапі розгляду номінації? Ви йшли SWO чи SWM Є варіант кращої роботи, але сиджу на поточному місці, чекаю номінацію
-
Йшов 4ий місяць мого очікування на номінацію по свм, в цей же час мене «відправляють» в лейофф, не довго думаючи я знаходжу іншу роботу і вже через тиждень на новій роботі, я пишу в ту форму(шукайте в чаті) що змінюю роботу на такуж саму посаду та оплату як і була, але інакша компанія. Додаю старий леттер з праці і новий оффер з нової компанії. Ще через майже три місяця отримую номінацію без всіляких до запитів
-
Є до чого тягнутися, дякую)
-
Вибачте, але це повна нісенітниця 😁 Українців ніхто не використовує як дешеву робочу силу, хіба не знають мови. У мене дуже багато знайомих за 1-2 роки вже вийшли на заробітну плату від $80К на рік, а це більше ніж середня оплата у Манітобі. Причому вони не в ІТ.
-
Дякую за змістовну відповідь
-
На фед етапі
-
Доброоо дня. Підскадіть будь ласка коли потрібно довідки про несудимісит завантажувати?
-
Я досі плутаю Personal з Personnel))))
-
Аа, в такому разі цілком реально. Молодці
-
Це майже нейтів Молодці, що скажеш
22 Jan 2023, 05:40
136665/231260
29 minutes ago