Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня ! Спочатку подавався по SWM, досі не отримав LAA, тому зараз планую подаватися по спец вибірці(SWO), наразі маю Long term job , якщо я в EOI вкажу , що я не працюю, за для отримання LAA, але не буду звільнятися, чи варто таке робити? Тому що робота, дійсно хороша , але в майбутньому хотів би працювати на будівництві
-
@western9 Підкажіть будь ласка, як можна змінити код праці в заявці EOI? форму заповнив але ще не подавав
-
Спрацювало!!! Дуже дякую
-
Я не вказую, що вона відповідає моїй фразі, бо я її не виділяв прямою мовою. То ж це не доречно вибірково вирізати із контексту і вказувати що не відповідає дійсності. Я вважаю, що якби уряд Канади реально хотів зробити щось суттєве в імміграції для українців та полегшити їм ношу, вони б це зробили в незалежності від родичів, терміну роботи, ітд. та багатьох інших аспектів у цьому питанні.
-
Доброго дня, ми кріпили документи спільного проживання за десь останні 1,5 року на момент подачі номінації , навіть пару листів які приходили нам на одну адресу , також tax form де вказано що він мій common law партнер . Нам дали номінацію і дозапитів не було. Основний док це аренда , лізинг , що підтверджує спільне проживання протягом року , можете рахунки типу Manitoba hydro додати
-
вибірка по сво раз на місяць
-
Якщо, я звільнюся і подамся по спец вибірці, мені не обовʼязково , потім мати Full time job, я можу працювати і part time? І скільки часу потрібно чекати на LAA , якщо по СВО , чи це для кожного по-різному ?
-
Яким документом ви підвиджували common-law?
-
Дякую