Імміграція до Манітоби
-
Я вибачаюсь таке питання хто може знає В Україні мама зараз робить паспорт і там також треба ловити місце онлайн Так от вона ловила тиждень -нічого Але сьогодні їй сказали сто треба скористатися кюаркодом І вуа ля Прошу не скупіться на інформацію може і тут є щось накшталт цього Хто знає? Нереально слот зловити ні в 6 ні в 7 Хоч з бубном танцюй
-
Ні Просто переклад завірений організацією що перекладала
-
Допоможіть будь ласка!! Я хочу податись на продовження ворк перміт зі зняттям обмежень (вказую у заявці, що буду працювати у мед сфері) Я телефонувала в клініку, і мені сказали вчора, що прийняли нове правило, що якщо не виїзджав за межі Канади, то не потрібно знову проходити медичне обстеження, навіть, якщо проходив більше ніж 12 місяців тому Це правда?
-
Привіт усім. Шукаємо репетитора англійської мови. Можливо хтось може порадити.
-
В липні була розсилка IRSS з поясненнями, що можна по CUAET.
-
Пане Wes, я Вас поважаю та пана Dmytro вельми за вашу працю на користь української громади. Проте не погоджуюся за нісенітницю. Більшість людей загрузли на заводах, фермах ітд. на невисоку зарплату, а змінити не можуть бо в очікуванні на докум. по SWM, а канадці тим користатися. Тож одиниці, які знали мову, підтвердили диплом або їм допомогли просунутися вийшли на певний рівень. Я вже зрозумів систему, цю їхню прозорість. Беруть зазвичай по знайомствах ітд. Я вже тут 1,5 роки і дещо побачив та зрозумів...Люди з освітами докторів, а деякі з трьома трудяться в хлівах ітд. Канаді потрібні ті, хто підійме їх економіку через фабрики, заводи, ферми ітд. Мудрих людей їм не дуже той треба на жаль....
-
Не для всіх Eligibility You may be eligible to study without a study permit while you work. To be eligible, you must be authorized to work in Canada with either of the following: a valid work permit that was issued on or before June 7, 2023, or a letter authorizing you to work while we process your work permit extension application The letter must have been issued on or before June 7, 2023. If you applied for a work permit after June 7, 2023, you’re not eligible for these measures. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html