Імміграція до Манітоби
-
Ні Просто переклад завірений організацією що перекладала
-
Допоможіть будь ласка!! Я хочу податись на продовження ворк перміт зі зняттям обмежень (вказую у заявці, що буду працювати у мед сфері) Я телефонувала в клініку, і мені сказали вчора, що прийняли нове правило, що якщо не виїзджав за межі Канади, то не потрібно знову проходити медичне обстеження, навіть, якщо проходив більше ніж 12 місяців тому Це правда?
-
Привіт усім. Шукаємо репетитора англійської мови. Можливо хтось може порадити.
-
В липні була розсилка IRSS з поясненнями, що можна по CUAET.
-
Пане Wes, я Вас поважаю та пана Dmytro вельми за вашу працю на користь української громади. Проте не погоджуюся за нісенітницю. Більшість людей загрузли на заводах, фермах ітд. на невисоку зарплату, а змінити не можуть бо в очікуванні на докум. по SWM, а канадці тим користатися. Тож одиниці, які знали мову, підтвердили диплом або їм допомогли просунутися вийшли на певний рівень. Я вже зрозумів систему, цю їхню прозорість. Беруть зазвичай по знайомствах ітд. Я вже тут 1,5 роки і дещо побачив та зрозумів...Люди з освітами докторів, а деякі з трьома трудяться в хлівах ітд. Канаді потрібні ті, хто підійме їх економіку через фабрики, заводи, ферми ітд. Мудрих людей їм не дуже той треба на жаль....
-
Не для всіх Eligibility You may be eligible to study without a study permit while you work. To be eligible, you must be authorized to work in Canada with either of the following: a valid work permit that was issued on or before June 7, 2023, or a letter authorizing you to work while we process your work permit extension application The letter must have been issued on or before June 7, 2023. If you applied for a work permit after June 7, 2023, you’re not eligible for these measures. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
Може вам просто подобається нити, як погано все у вас і у всіх навколо?) тут у чаті не один кейс вже, де люди в очікуванні номінації по SWM змінили роботу. А дехто має трохи терпіння і авантюризму, то просто змінюють роботу на кращу, хоча до того півроку-рік працювали на мінімалку. А тепер отримують в 2 рази більше Кожен сам творець свого життя і уряд Канади чи Манітоби вам нічого не зобовʼязаний Хочете кращого життя - працюйте, вчіть мову. Країна дуже різноманітна. Є ті, хто на кваліфікованій роботі навіть до середньої зарплати не дотягує, бо ринок просів Є ті, хто на TEER 4 під 100к/рік роблять Треба не жалітись, які вони погані всі навколо і не зробили програми імміграції так, як вам хотілося б. А шукати своє місце під сонцем) може тоді і жити буде легше, і не буде уряд таким поганим здаватись І часом для роботи на заводі треба набагато більше мудрості, чим на кваліфікованій роботі з трьома освітами)
-
Я не нию та не жалію себе, а констатую певні факти. Часто в цю групу не пишу. Сам також роботу змінив. Так є безліч ситуацій та кейсів. Це дуже добре, що хтось отримав LAA подався по SWM і поталанило знайти роботу краще то офіцер погодив. В багатьох випадках інший сценарій. Я про інше говорю, що ніхто не зацікавлений у видачі документів швидше для наших співітчизників, ось і все. А суть проста, ми їм піднімаємо економіку працюючи та сплачуючи податки. А коли ми станемо вільніше, то не будемо такими ручними для них. Це мій суб'єктивний погляд на глобальну дилему.
-
Не знаю. Я в Дофіні, реєструвалася через Regional Connection. У Вінніпезі інша організація реєструє, на скільки мені відомо.
-
А можете надіслати посилання на ці курси ?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, українській паспорт (не закордонний) перекладали всі сторінки з відмітками, чи тільки перші дві?